Connect with us

Alba

Teatrul ”Prichindel” din Alba Iulia participă la Bienala de Scenografie de la București. Expoziție de decoruri și păpuși

Published

on



Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia participă la Bienala de Scenografie, în cadrul ediției 34 a Festivalului Național de Teatru. Va o expoziție de decoruri și păpuși.

Teatrul din Alba Iulia a fost invitat la eveniment de către Organizația Internațională a Scenografilor, Tehnicienilor și Arhitecților de Teatru.

Va prezenta expoziția de decoruri și păpuși din spectacolul „Hansel &Gretel – O poveste urbană”, regia Ana Crăciun-Lambru.

Aceasta poate fi vizitată în perioada 18-27…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat Raul Chiriac, PNL: ”După 12 ani la Consiliul Județean Alba se cuvine să spun mulțumesc”

Published

on

Azi, 17 octombrie 2024, a avut loc ultima ședință a Consiliului Județean Alba aferentă mandatului 2020-2024. După 12 ani, ca parte a acestui for decizional, fără a avea pretenția de a fi vreun Alexandre Dumas, se cuvine să spun povestea celor 12 ani într-o formă care să rămână mărturia muncii, dedicării și recunoștinței mele față de cei care au avut încredere în mine în toți acești ani.

Sunt toți cei care mai cred că decența, loialitatea, profesionalismul și buna credință sunt căi ale unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Subvenții 2025 pentru persoane asistate social. Sumele acordate de stat și condiții noi pentru asociații, fundații și culte

Published

on

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Alba a comunicat condițiile în care pot fi obținuți bani de la stat pentru persoane asistate social. A fost modificată metodologia prin care asociațiile, fundațiile și cultele recunoscute pot solicita subvenții pentru anul 2025.

Metodologia a fost schimbată prin HG 1259/09.10.2024, publicată în Monitorul Oficial în 10 octombrie.

Asociațiile, fundațiile și cultele recunoscute care au depus, până în 30 septembrie 2024, documentația de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, promovat în școli din Alba, Bistrița-Năsăud și Sălaj

Published

on

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia participă și în acest an la proiectul „Ziua Armatei României în școli”, organizat de Ministerul Apărării Naționale, în colaborare cu Centrele Militare Zonale și Județene. Aflat la cea de-a XII-a ediție, proiectul se desfășoară în perioada 10 – 23 octombrie, timp în care, militari din categoriile de forțe ale Armatei, elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ militar și reprezentanți ai Birourilor informare – recrutare le vor prezenta elevilor din școlile civile informații…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

O femeie și complicele ei care vindeau droguri minorilor, în Alba Iulia, trimiși în judecată. Cum au fost prinși de DIICOT

Published

on

Doi dealeri de droguri, o femeie și un bărbat, au fost trimiși în judecată de magistrații Tribunalului Alba. Aceștia vindeau droguri în Alba Iulia, iar mare parte dintre cumpărători erau minori. Asta în condițiile în care nici o instituție din Alba nu oferă informații clare cu privire fenomenul și amploarea consumului de droguri în rândul elevilor și al minorilor. 

În data de 16 octombrie 2024, magistrații Tribunalului Alba au dat undă verde în dosar, iar judecarea celor doi poate începe.

În timp…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading