Connect with us

Alba

Timeea Ivan, fondatoarea unei reviste literare din Blaj, poetă la început de drum. A publicat într-un volum colectiv de poezie

Publicat


La cei numai 19 ani ai ei, Timeea Ivan, absolventă a Colegiului ”Național I. M. Clain”, se numără printre cei mai tineri și talentați poeți ai județului Alba.

Recent, 20 dintre poeziile ei au fost publicate într-un volum colectiv, care a apărut deja la editura eP. 

Acest volum, cu titlul ”Poezia acum”, va avea curând un eveniment de lansare, va fi prezent în majoritatea bibliotecilor orășenești și din București.

De asemenea, va fi trimis spre bibliotecile școlilor și vor fi organizate evenimente de prezentare a autorilor.

Volumul a apărut la Editura eP, la data de 22 septembrie 2022, fiind finanțat de către Asociația Culturală nonprofit Poemania.

În volum…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cum a fost păcălit un bărbat din Sebeș, care voia să cumpere un scuter electric de pe internet. Câți bani a pierdut

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost victima unei înșelăciuni pe internet. A vrut să cumpere un scuter electric, după ce a văzut un anunț pe internet. Vânzătorul promitea să-l trimită prin curier, după achitarea unui avans.

Fapta s-a petrecut în februarie, iar în aprilie polițiștii din Alba l-au prins pe cel care l-a lăsat și fără bani și fără scuter pe bărbatul din Sebeș. Este vorba despre un tânăr din București.

Potrivit IPJ…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Săptămâna Verde la Școala „Simion Lazăr” Lunca Mureșului. Ateliere în engleză pentru copii, alături de studenți, despre natură

Publicat

Săptămâna Verde la Școala Gimnazială „Simion Lazăr” Lunca Mureșului a debutat cu activități pentru elevi, organizate împreună cu studenți de la Cluj. Copiii au avut ocazia să învețe despre natură și să exerseze limba engleză.

Au fost implicați în proiectul de educație non-formală ”Let’s Celebrate Earth Day Together!”. Acesta a fost realizat în parteneriat cu Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea în România până la jumătatea lunii mai: Variații mari de temperatură și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

Vremea în România până la jumătatea lunii mai: Variații mari de temperatură și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Ne așteaptă o perioadă cu vreme instabilă, cu multe precipitații, atât de necesare în agricultură.

Ultimele zile din luna aprilie aduc o vreme rece, cu multe precipitații în mare parte din țară. Însă odată cu primele zile din mai vremea va fi frumoasă, cu temperaturi potrivite perioadei în care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, scapă de acuzațiile aduse de o federație sindicală

Publicat

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, scapă de acuzațiile de abuz în serviciu aduse de Federația Sindicatelor Independente din Educație. 

Tribunalul Alba a respins plângerea formulată de sindicat, împotriva ordonanței de clasare anterioare, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

”Respinge ca neîntemeiată plângerea formulată de petenta Federația Sindicatelor Independente din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe