Connect with us

Cluj

Tinerii dau culoare orașului. Cluj Never Sleeps – trei zile în care arta și cultura vor fi promovate în cele mai inedite moduri

Publicat



cluj never sleeps.jpg

Cluj Never Sleeps te ține treaz și în 2022! Asta promit cei de la Federația Tinerilor din Cluj, care organizează, în perioada 3-5 iunie cea de a opta ediție a festivalului cultural, care va anima Piața Unirii.

Connecting Realities este conceptul care anul acesta va descrie întreaga experiență a participanților.

Cluj Never Sleeps reprezintă un concept unic la nivel național, promovând arta și cultura într-un mod inedit, iar caracterul inovativ al festivalului este susținut de programul de activități care promovează o viziune multidirecțională și transectorială, spun organizatorii.

Cluj Never Sleeps se constituie ca un loc unde ideile inovatoare sunt aduse la iveală, dezbătute și discutate într-un mediu interactiv. Cu fiecare ediție, proiectul a adus mai aproape de comunitatea clujeană, și nu numai, ci și artiștii locali devotați și talentați, cărora le este oferită ocazia de a-și exprima pasiunea într-un mod liber.

Scena este a lor, iar spectatorii vor avea șansa să participe la o experiență creativă, inovatoare și cu totul specială.

Cluj Never Sleeps este cu și despre comunitate, astfel că anual proiectul angrenează peste 100 de voluntari, persoane dornice să se implice și să contribuie activ la definirea spectrului cultural local.

„Dacă anul trecut festivalul a avut loc toamna, acum a sosit momentul să revenim la normalitate și să retrăim energia nopților de vară. Ediția actuală vine către comunitatea clujeană un concept inedit, și anume Connecting Realities.

Acesta le va permite participanților să experimenteze arta, natura, tehnologia și interacțiunea cu cei din jur, toate în inima Clujului.

Pe parcursul celor 3 zile dăm culoare centrului orașului prin…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. O instalație va transforma deșeurile de la CMID în energie electrică. A fost semnat contractul

Publicat

O instalație care va dezintegra deșeurile municipale și le va valorifica energetic a fost achiziționată de Consiliul Județean Cluj. „Gunoiul de la CMID va fi o amintire”, a declarat Alin Tișe.

Președintele…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Autobuz cu hidrogen testat, cu pasageri, la Cluj-Napoca. Puteți călători gratuit cu Emil Boc și ambasadorul Marii Britanii

Publicat

Un autobuz cu hidrogen va fi testat la Cluj-Napoca. Clujenii pot călători și ei gratuit cu acest autobuz, în care vor face un test și Excelența Sa, Ambasadorul Marii Britanii, Giles Matthew Portman, și primarul Emil Boc.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

„U” Cluj are deja o LISTĂ de achiziții pentru la vară

Publicat

Pentru a nu mai rata play-off-ul și anul următor, Universitatea Cluj nu pierde vremea și pistonează în mercato estival. Pe listă sunt, printre alții, Dennis Politic (Dinamo), Mihai Butean (Hermannstadt, ex-CFR Cluj), Mihai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Vijelii și grindină până miercuri noaptea la Cluj. Cod Galben de instabilitate atmosferică

Publicat

Clujul este sub atenționare Cog Galben de vreme rea miercuri, 8 mai. Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de vijelii și grindină.

Avertizarea Cod Galben este valabilă până la ora…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe