Connect with us

Cluj

Tișe, despre susținerea unei singure echipe de fotbal în Cluj: ”Am probleme cu cei de la ”U”, ei cred că stadionul e al lor”

Publicat


u cluj meci fotbal e1652251920513.jpeg

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a revenit cu explicații suplimentare în urma comunicatului de presă expediat ieri, prin care felicita CFR pentru câștigarea campionatului și propunea ca o singură echipă de fotbal clujeană să fie susținută astfel încât să fie capabilă să câștige chiar Champions League.

Alin Tișe a menționat, marți, că din păcate există foarte multe orgolii în această comunitate, lucru care pune probleme de utilizare a infrastructurii sportive.

Un aspect invocat a fost faptul că suporterii ”Universității” Cluj nu permit altor echipe de fotbal să evolueze pe Cluj Arena. ”Ei cred că stadionul e al lor”.

Alin Tișe consideră că infrastructura sportivă din județ ar putea să fie utilizată mai eficient dacă s-ar renunța la orgolii.

Clujenii să își spună părerea dacă vor mai puține echipe

Președintele Consiliului Județean crede că a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Canapea în flăcări într-un apartament de pe Calea Mănăștur. Mai multe persoane s-au autoevacuat

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit, luni seara, pentru stingerea unui incendiu într-un apartament situat într-un imobil cu funcțiuni mixte, de pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca.

Citește mai departe

Cluj

Începe ÎNCĂRCAREA cardurilor pentru alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei

Publicat

Luni, 15 aprilie, începe încărcarea cardurilor pentru alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei, anunță Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu. 

De acestea beneficiază un număr de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Pe drumul din Mărtinești, ca la raliu, Trei șoferi amendați pentru viteze de peste 100 de km/h și lăsați fără permis

Publicat

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au acționat la sfârșitul săptămânii la Mărtinești  pentru impunerea respectării regimului legal de viteză.

În acest context, duminică, au fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Copreședinta REPER, Ramona Strugariu, candidează la Primăria Cluj-Napoca și deschide lista de consilieri locali

Publicat

Copreședinta Partidului REPER, Ramona Strugariu, și-a anunțat, luni, candidatura la Primăria Cluj-Napoca și faptul că deschide lista de consilieri locali ai partidului la alegerile din 9 iunie. Celălalt copreședinte al REPER…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe