Connect with us

Eveniment

Tom Jones lansează al 42-lea album la 80 de ani

Publicat



Artistul galez Tom Jones va lansa în 23 aprilie, la vârsta de 80 de ani, un nou album de studio intitulat ”Surrounded By Time” în care „reinventează” un set de piese „de importanţă personală”, relatează vineri EFE, citat de Agerpres
Coprodus de Ethan John şi Mark Woodward, acest nou produs discografic va fi cel de-al 42-lea album de studio al său, după „Long Lost Suitacase” (2015) şi „Spirit In the Room” (2012), care s-au remarcat deja prin dorinţa artistului galez de a se adresa unui public mai larg.

Piesa „Talking Reality Television Blues”, în care artistul abordează schimbările prin care a trecut televiziunea de la apariţia sa până în prezent, poate fi ascultată pe platformele digitale. „Am fost martor la începuturile ei. Nu ştiam pe atunci că voi face parte din TV, dar este posibil ca puterea sa să ne amintească cât de nebuni, creativi şi minunaţi suntem şi, de asemenea, cât de şocantă poate fi realitatea pe care o reflectă”, a explicat muzicianul citat de Universal Music.

Numit Cavaler de regina Marii Britanii şi distins cu premiul BRIT Awards pentru Cel mai bun artist şi pentru contribuţia adusă muzicii britanice, Tom Jones a vândut de-a lungul carierei sale de cinci decenii peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor sale.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

ACCIDENT la Sînpaul, în Cluj. Patru persoane au fost RĂNITE

Publicat

Un accident rutier s-a produs luni, în jurul orei 16.30, pe DN1F E81 în afara localității Sînpaul din jud. Cluj. Patru persoane au fost rănite.

„Din primele cercetări s-a stabilit că o conducătoare auto de 41…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Klaus Iohannis, vizită în SUA. Președintele va fi primit la Casa Albă de Joe Biden

Publicat

Președintele Klaus Iohannis efectuează, în perioada 7-8 mai 2024, o vizită de lucru la Washington, D.C., Statele Unite ale Americii.

Programul vizitei prevede o întâlnire cu președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, potrivit Agerpres.

“Un loc aparte în schimbul de opinii al celor doi șefi de stat îl va ocupa situația din Ucraina și din bazinul Mării Negre, precum și întărirea securității în spațiul euroatlantic.

Dialogul la nivel înalt va fi o bună oportunitate pentru ridicarea profilului Parteneriatului Strategic cu Statele Unite și reconfirmarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

„U” Cluj a TRANSFERAT un mijlocaș din Liga a 2-a

Publicat

Universitatea Cluj anunţă transferul jucătorului Dorin Codrea, în vârstă de 26 de ani. Mijlocaşul defensiv a evoluat în acest sezon pentru Concordia Chiajna, unde a strâns 17 prezenţe şi a marcat 3 goluri.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Savantul Sergiu Pașca, originar din Aiud, articol pe prima pagină în cea mai recentă ediție a prestigioasei reviste Nature

Publicat

Savantul Sergiu Pașca, originar din Aiud, a scris un articol care a ajuns pe prima pagină în cea mai recentă ediție a prestigioasei reviste Nature, cu o strategie ce ar putea servi ca tratament pentru sindromul Timothy, caracterizat prin afecțiuni ale inimii, autism și epilepsie.

Cercetarea este semnată de Sergiu Pașca și 15 colegi ai săi de la Universitatea din Stanford, scrie Edupedu.

Potrivit sumarului oferit de Nature, „sindromul Timothy este o tulburare genetică ale cărei caracteristici includ afecțiuni ale inimii, autism și epilepsie.

Cauza este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe