Connect with us

Eveniment

TOP destinații exotice pentru Revelion. Românii preferă Egipt și Mexic

Publicat



Turiștii români fac rezervări de Revelion mizând pe faptul că nu vom mai trece printr-un lockdown total sau parțial. În topul destinațiilor exotice se află Egipt și Mexic, iar în cel intern Poiana Brașov, Valea Prahovei, Sibiu și Maramureș.

Potrivit consultanților touroperatorului DAL Travel, românii au început deja să se intereseze și să facă rezervări pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Foarte mulți turiști sunt vaccinați și nu mai întâmpină probleme suplimentare la trecerea granițelor, iar turiștii nevaccinați se orientează în funcție de constanța culorii țărilor de destinație.

În cazul Românei, ambele categorii de turiști fac rezervări, mizând pe faptul că, cel mai probabil, nu vom mai trece printr-un lockdown total sau parțial, așa cum a fost în iarna anului trecut.

Cele mai solicitate destinații exotice sau mai îndepărtate pentru Revelion sunt Egipt, Mexic, Peru, Panama, Costa Rica, Ecuador & Galapagos, Africa de Sud, Sri Lanka, Maroc și Tunisia.

Destinații mai apropiate

Ca destinații mai apropiate, sunt multe rezervări pentru Turcia, Portugalia, Albania, Georgia și Germania (în special Berlin).

Pentru România, principalele destinații premium solicitate de sărbători sunt Poiana Brașov, Valea Prahovei, Sibiu, Maramureș, Bucovina și Păltiniș.

„Turiștii români preferă să petreacă perioada Crăciunului în familie, dar dacă totuși vor să călătorească optează pentru locuri din România,…

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea în România până în 5 august: De când revine CANICULA. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

Vremea în România până în 5 august: De când revine CANICULA. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Se anunță o lună de foc, cu temperaturi mai ridicate decât cele specifice perioadei în care ne aflăm.

Se anunță patru săptămâni de foc, cu temperaturi termice mai ridicate decât cele normale, pe întreg teritoriul României.

Vremea în Alba în weekend 5 – 7 iulie:...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. Jazz, folk, teatru și ÎNGHEȚATĂ

Publicat

A trecut și bacalaureatul, ne-am mai liniștit și cu fotbalul, am început să părăsim cetatea, mergând în concedii… Dar nu toți. Cei care am rămas acasă profităm de weekend. Unul plin de jazz, folk, piese de teatru…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: ACCIDENT la Alba Iulia. Un tânăr cu BMW a făcut prăpăd pe o stradă din oraș

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri dimineața pe o stradă din Alba Iulia. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism marca BMW a distrus gardul și poarta unei locuițe, a lovit un autoturism parcat și s-a răsturnat.

Potrivit unui cititor Alba24, o mașină marca BMW, înmatriculată în Spania, a pus la pământ gardul și poarta unei locuințe și s-a...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Clujul vi se pare scump? La Sibiu un glob de înghețată e 27 de lei

Publicat

Multă lume reclamă prețurile din Cluj-Napoca, ba la apartamente, ba la langoșe sau cafea. Recent, chiar președintele TIFF, Tudor Giurgiu, spunea că a băut o cafea în centru cu 17 lei, mai scump ca în București.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate