Connect with us

Alba

Totul despre căruciorul a2 în 1 – Top 3 funcții ce merită luate în considerare (P)

Publicat



Aveți un nou membru în familie și vă doriți să îi achiziționați un căruț perfect, dar nu știți de unde să începeți? Ori, poate doriți să faceți cadou un asemenea produs și, din nou, varietatea de pe piață vă copleșește? Ei bine, aflați că acest articol vă este dedicat.

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă sau drumuri din țară. Atenționări pentru șoferi

Publicat

CNAIR și Poliția Română anunță restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă sau drumuri naționale din țară. Se fac lucrări de reparații.

Restricții de circulație 28 iunie autostrăzi

  • A1 – Sebeș-Sibiu (tronson Miercurea...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea în IULIE 2024: Cât de cald va fi în luna lui Cuptor și perioadele cu furtuni. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

Vremea în IULIE 2024: Luna lui Cuptor începe cu vreme deosebit de caldă, dar și variații semnificative de temperatură. Dacă prima zi a lunii aduce valori aproape de 40 de grade, mai ales în sudul țării, apoi maximele scad sub pragul de 30.

Regimul termic va continua să varieze de la o zi la alta. În Transilvania, va fi mai răcoros în perioada 16-19 iulie, când va ploua. În sud însă, temperaturile rămân în jurul valori de 30 de grade. Excepție va fi intervalul 8-9...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Iluminatul public va fi modernizat în localitățile aparținătoare de orașul Ocna Mureș. Care este valoarea investiției

Publicat

Iluminatul public va fi modernizat în localitățile aparținătoare de orașul Ocna Mureș. Iluminatul public în Uioara de Sus, Uioara de Jos, Războieni – Cetate, Cisteiu de Mureș și Micoșlaca urmează să fie modernizat, printr-o investiție de peste 2,4 milioane de lei.

Primăria Ocna Mureș a lansat pe 27 iunie, în SEAP, o licitație pentru modernizarea și...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

O femeie care cerșea pe străzile din Alba Iulia alături de fiica sa, condamnată. Ce le-a spus magistraților că facea cu banii

Publicat

O femeie care cerșea pe străzile din Alba Iulia alături fiica sa a fost recent condamnată. Pedeapsa a venit din partea magistraților Judecătoriei Alba Iulia. 

Femeia a fost văzută de mai multe ori pe străzile din Alba Iulia, în zona centrală, în timp ce cerșea. Alături de ea se afla o minoră, pe care o purta în brațe.

Faptele...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe