Connect with us

Eveniment

Trafic blocat pe Valea Oltului din cauza unui TIR

Publicat



Traficul rutier este blocat joi la amiază din cauza unui TIR care a rămas blocat pe șosea.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, kilometrul 163, în localitatea Milcoiu, județul Vâlcea, din cauza unui autotren ce a rămas imobilizat pe suprafața de rulare (defecțiune tehnică), circulația rutieră este întreruptă în totalitate pe sensul de deplasare către Râmnicu Vâlcea.

Valorile de trafic sunt ridicate, estimându-se reluarea circulației în 20-30 de minute.

Citește Romania24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Supraînălțarea digului de pe râul Mureș, la Cisteiu de Mureș. Sistem de monitorizare cu fibră optică

Publicat

Supraînălțarea digului de pe râul Mureș, la Cisteiu de Mureș. O porțiune de 3,2 kilometri de dig, aflată în zona satului Cisteiu de Mureș, urmează să fie reabilitată și supraînălțată. Proiectul prevede amplasarea unui sistem de monitorizare cu fibră optică, care va putea detecta și monitoriza mișcările și deformările digului. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat recent depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitarea liniilor de apărare prin supraînălțare dig mal stâng râu Mureș la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu și Costel Pătrășcan la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 Alba Iulia

Publicat

Târgul de cArte Alba Transilvana este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba. Anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.30.

Pe toată perioada desfășurării târgului, respectiv în perioada 10-12 mai 2024, organizatorii au pregătit pentru iubitorii de carte numeroase surprize din zona culturii scrise și nu numai.

Prima zi a târgului de carte va fi încheiată cu o conferință susținută de Ana Blandiana și cu concertul trupei Bere Gratis.

În cea de-a doua zi, 11 mai 2024, începând cu ora…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Tachtsidis (CFR Cluj) îl „faultează” pe Adi Mutu: Ne-a lăsat într-un moment foarte dificil. Pentru mine nu are CARACTER

Publicat

La finalul meciului CSU Craiova – CFR Cluj 0-1, mijlocașul grec al clujenilor, Panagiotis Tachtsidis, a avut un discurs dur la adresa lui Adrian Mutu, fostul lui antrenor.

Tachtsidis nu crede că va mai continua la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO Gabriel Pleșa, la Alba24: Când vor fi gata lucrările de mobilitate, soluții și proiecte pentru traficul din Alba Iulia

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa a fost prezent joi, în studioul Alba24, unde a vorbit despre stadiul lucrărilor la proiectele de mobilitate dar și despre planurile administrației în ceea ce privește traficul din municipiu.

Acesta a anunțat data la care albaiulienii vor scăpa de șantierele din oraș, respectiv când ar urma să fie finalizate proiectele de mobilitate pe principalele bulevarde din municipiu.

Potrivit lui Gabriel Pleșa, administrația locală vrea să obțină o finanțare de 7,3 milioane de euro pentru pasajul subteran de pe Calea Moților, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe