Connect with us

Eveniment

Trafic RESTRICȚIONAT pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, din cauza unor lucrări

Publicat


Traficul este restricționat luni, 22 februarie, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pentru reparații asfaltice.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, luni, 22 februarie, circulația este restricționată pe Autostrada A1 Sibiu – Deva pentru efectuarea lucrărilor de reparații la partea carosabilă,  după cum urmează:

– kilometrii 286 – 285, sensul Deva către Sibiu, în zona localității Miercurea Sibiului, județul Sibiu, trafic oprit pe prima bandă și pe cea de urgență, în interval orar 09.00 -12.00,

– kilometrii 282 – 281, sensul Deva către Sibiu, în zona localității Apoldu de Jos, județul Sibiu, trafic oprit pe prima bandă și pe cea de urgență, în interval orar 12:00-15:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Romania24.ro

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Incendiu de vegetație la Sibiel

Publicat

Incendiu de vegetație la Sibiel. Au ars 200 de metri pătrați

”ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de pompieri de la punctul de lucru Săliște, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, izbucnit pe raza localității Sibiel.”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.incendiu 1incendiu1 1

A ars vegetația pe aproximativ 200 mp.

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe

Alba

INCENDIU la Blaj: Un tractor aproape făcut scrum, după ce proprietarul a vrut să stingă un incendiu de vegetație uscată

Publicat

Un tractor a luat foc duminică, în jurul orei 15.45, pe un teren de pe raza municipiului Blaj. Potrivit primelor informații transmise de reprezentații ISU Alba, proprietarul ar fi vrut să limiteze propagarea unui incendiu de vegetație uscată, cu ajutorul plugului, dar tractorul a fost cuprins de flăcări. 

La fața locului s-au deplasat pompierii din Blaj cu o autospecială de stingere, dar tractorul a ars în totalitate. Acesta a avea la momentul declanșării incendiului, în rezervor, aproape 700 de litri de motorină.

Știre în curs de actualizare.

 

Vezi mai mult pe Alba24

Citește mai departe

Eveniment

LIVE – Protest în Piața Mare împotriva vaccinării obligatorii – ”Copii noștri nu sunt cobaii voștri”

Publicat

Zeci de sibieni s-au adunat duminică în Piața Mare din Sibiu pentru a-și manifesta nemulțumirea privind obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19.

Duminică, 7 martie, la ora 15:00, zeci de sibieni au venit în Piața Mare pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii. Aceștia s-au prezentat cu pancarde pe care sunt scrise diverse mesaje prin care î-și manifestă nemulțumirea în legătură cu vaccinarea obligatorie.

”Este ilegal, neconstituțional și abuziv” zic ei. ”Copilul meu – alegerea mea” mai spun sibienii.

LIVE – Protest împotriva vaccinării obligatorii în Piața Mare – Info pe www.oradesibiu.ro

Posted by Ora de Sibiu on Sunday, March 7, 2021

protest 1protest 2protest 3protest 1 1protest

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe

Cluj

O nouă tranşă de 224.640 doze de vaccin Pfizer BioNTech soseşte luni în ţară

Publicat

O nouă tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech constând în 224.640 doze va sosi luni, 8 martie, în România, vaccinurile urmând a fi livrată pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara, informează un comunicat difuzat de către Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19.

Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă.

Conform sursei citate, procesul de vaccinare continuă atât în centrele din Bucureşti, cât şi din ţară, dozele fiind distribuite, după cum urmează:

– Centrul Naţional de Stocare Bucureşti: 63.180 doze;

– Centrul Regional de Depozitare Braşov: 26.910 doze;

– Centrul Regional de Depozitare Cluj: 29.250 doze;

– Centrul Regional de Depozitare Constanţa: 25.740 doze;

– Centrul Regional de Depozitare Craiova: 24.570 doze;

– Centrul Regional de Depozitare Iaşi: 29.250 doze;

– Centrul Regional de Depozitare Timişoara: 25.740 doze.

În centrele de vaccinare se vor utiliza atât doze recepţionate de România în tranşa curentă, cât şi în tranşele anterioare, pe baza solicitărilor transmise la Centrul Naţional şi centrele regionale de depozitare, prin direcţiile de sănătate publică judeţene şi cea a municipiului Bucureşti, menţionează sursa citată.

Conform calendarului de livrare, următoarea tranşă de vaccin ar urma sa fie adusă în România luni, 15 martie, iar la acest moment se aşteaptă confirmarea oficială în acest sens din partea firmei producătoare, se mai arată în comunicatul CNCAV.

În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziţie de firma producătoare, sens în care, săptămânal, ţara noastră primeşte tranşele de vaccin necesare imunizării populaţiei. AGERPRES

Romania24.ro

Citește mai departe