Connect with us

Eveniment

Tragedia cu trei morți de pe autostradă la Sibiu – Victimele se întorceau din Italia

Publicat



Un accident teribil a avut loc, luni dimineață, pe autostrada A1, Sibiu – Deva, în zona localității Săliște. Trei persoane au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un utilaj de deszăpezire.

Tragicul eveniment rutier s-a petrecut pe sensul de mers spre Sibiu. Potrivit DRDP Brașov, utilajul de deszăpezire, care era închiriat, curăța banda de urgență, având girofarurile și avariile pornite. Într-o fracțiune de secundă, un autoturism s-a izbit violent de utilaj și s-a făcut praf.

Cinci oameni în mașină – Se întorceau din Italia

În autoturismul puternic avariat se aflau cinci bărbați. Oamenii se întorceau din Italia și, cel mai probabil, mergeau în județul Bacău, mașina fiind înmatriculată acolo.

În urma impactului cu utilajul de deszăpezire, mașina s-a făcut acordeon, iar oamenii au fost zdrobiți de fiarele contorsionate. ISU Sibiu a anunțat, imediat după producerea evenimentului, că sunt cinci victime, dintre care trei încarcerate. accident autostrada masina deszapezire 2

Pompierii le-au scos dintre fiare, însă pentru cele trei persoane blocate, nu s-a mai putut face nimic. Acestea au murit pe loc. Este vorba despre trei bărbaț – șoferul și alți doi pasageri.

„La fața locului echipajele de pompieri militari au intervenit pentru descarcerarea a trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

VEZI AICI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI

Două victime duse la spital

Două persoane au scăpat cu viață din accident. Este vorba despre un adolescent, în vârstă de aproximativ 17 ani, și despre un bărbat de 20 de ani. Amândoi au fost duși la spital în Sibiu. „Alte două persoane implicate de sex masculin de circa 17 și 20 de ani au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate”, mai spune Voina.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Florin Piersic a fost internat la București, unde a fost transportat cu o aeronavă SMURD. Ce probleme de sănătate are marele actor

Publicat

Florin Piersic a fost internat la București cu o aeronavă SMURD, unde a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

„Domnul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 (marți noapte – n.red.) la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Bals”.

Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp.

Familia își dorește să se păstreze confidențialitatea informațiilor legate de pacient”, au declarat reprezentanții Spitalului Matei Balș,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vreme RECE în următoarele zile. Temperaturile vor CREȘTE după 15 mai

Publicat

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade Celsius, conform prognozei emise de Administraţia Naţională de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Termenul pentru situațiile financiare anuale: ANAF a anunțat data până la care trebuie depuse

Publicat

Termenul pentru situațiile financiare anuale: ANAF a anunțat data până la care trebuie depuse.

Termenul pentru depunerea situațiilor financiare anuale pentru firme este 29 mai, a anunțat Ministerul Finanțelor și ANAF.

„Pentru aplicarea în anul fiscal 2024 a sistemului de impozitare pe veniturile microîntreprinderilor, în ceea ce privește îndeplinirea condiției prevăzute de art. 47 alin. (1) lit. i) din Codul fiscal, referirea la situațiile financiare anuale privește doar persoanele juridice române care nu au depus situațiile financiare corespunzătoare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii. Ce semnifică data de 8 mai în istoria acestei organizații

Publicat

Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii este sărbătorită în fiecare an pe 8 mai pentru a marca nașterea mișcării Crucii Roșii.

Acest eveniment internațional recunoaște contribuțiile semnificative ale organizațiilor Crucii Roșii și Semilunii Roșii la furnizarea de ajutor umanitar, asistență medicală și protecție pentru cei aflați în dificultate în întreaga lume. Iată mai multe informații despre Ziua Mondială a Crucii Roșii:

Originea mișcării Crucii Roșii: Mișcarea Crucii Roșii a fost fondată de Henri Dunant în 1863, după ce a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe