Connect with us

Cluj

Traseu deviat pentru liniile de autobuz 37 și 38. Anunțul CTP Cluj-Napoca

Publicat


autobuze cluj.jpg

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informeaza publicul călător asupra devierii unor linii de autobuze din Cluj-Napoca.

Decizia vine ca urmare a „Lucrarilor de intretinere periodica a strazii Crisan din municipiul Cluj-Napoca”, pe perioada 16.08.2022-31.08. 2022,  liniile de transport 37 si 38 vor avea traseul deviat de pe strada Crisan pe strada Mecanicilor – str. Fericirii – str. I. L Caragiale – str. Horea – Piata Mihai Viteazul.

 

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cluj

Deputat Patriciu Achimaș-Cadariu (PSD Cluj): Aderarea României la Schengen, cel mai important pas după aderarea la UE și NATO

Publicat

patriciu achimas cadariu.jpg

Deputatul PSD de Cluj, Patriciu Achimaș-Cadariu, consideră că aderarea României la spațiul Schengen este cel mai important pas după aderarea la UE și NATO.

Acesta a declarat la Media Prezent că, în ceea ce privește discuțiile privind aderarea României la spațiul Schengen, că totul vine cu un preț.

”Declarativ stăm foarte bine, avem infrastructura pregătită, voiță, dorință, contextul care este schimbat prin război. Trebuie să fie un proces transparent prin care trebuie să știm ce câștigăm și ce dăm în acest context.

Întotdeauna au fost condiții oficiale și unele care s-au spus mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Construcția metroului din Cluj-Napoca, mai scumpă cu 35%, la câteva luni de la licitație. Noile costuri vor fi aprobate de Guvern

Publicat

metrou cluj simulare video facebook emil boc.jpg

Primul metrou din afara Bucureștiului Cluj-Napoca-Florești, cel care urmează să fie construit la Cluj-Napoca, și-a mărit cu peste o treime (35%) costurile, la câteva luni de când era scos la licitație, în martie 2022. Va fi finanțat prin PNRR. 

Țintele intermediare din PNRR ar putea fi ratate și renegociate, dar ținta finală, de finalizare a 7,5 km de metrou în 2026, ar putea fi atinsă, spun autoritățile, scrie Europa Liberă.

Consiliul Local din Cluj-Napoca, dar și cel din Florești (cea mai mare comună din România, cu populație estimată la peste 50.000…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Campanie de donare de sânge la Gilău. Județul Cluj se confruntă cu o lipsă acută de sânge

Publicat

O nouă campanie de donare de sânge va avea loc în 28 septembrie la Casa de Cultura „Dumitru Sopon” din Gilău, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Cluj.

Acțiunea se va desfășura între orele 8,30 – 13,30.

”În contextul în care prima campanie de donare de sânge, din luna ianuarie,  a fost o reușită la Gilău, și au fost 42 de donator, am considerat că o a doua campanie înseamnă un mare plus pentru cei mai puțin norocoși.

Puțin cu puțin înseamnă viață

gilau sange 2

Vreau să arăt prin repetatele campanii de donare de sânge care vor urma la Gilău că puțin cu puțin…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Circulație restricționată pe strada Marginașă din Cluj-Napoca. Ce trebuie să știe șoferii

Publicat

trafic 2.jpg

Primăria Cluj-Napoca anunță faptul că, începând din data de 22 septembrie 2022, pe strada Marginașă, pe tronsonul cuprins între str. B.P.Hașdeu și Calea Moților, circulația va fi restricționată, astfel:

– se interzice circulația autovehiculelor, la coborâre înspre Calea Moților

– se asigură un culoar pietonal pe partea dreaptă, la coborâre

Aceste măsuri au fost luate că urmare a lucrărilor care se desfășoară în cadrul proiectului Modernizare Calea Moților – Calea Mănăștur – str. Uzinei Electrice – str. Oțetului – str. Mărginașa.

Autoritățile îi roagă pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe