Connect with us

Alba

Trei biserici mai puțin cunoscute din Munții Apuseni. Picturi unice, peisaje superbe și mărturii ale credinței străbune

Published

on



Trei biserici mai puțin cunoscute din Munții Apuseni: Cine vrea să facă o escapadă de weekend în zona Munților Apuseni pot opta pentru vizitarea unor biserici mai puțin cunoscute din această zonă.

Aceste obiective sunt recomandate de România Atractivă, o platformă dedicată promovării rutelor turistice și a numeroaselor obiective istorice, naturale și culturale din România.

Vezi și: Obiective și rute culturale din Alba, în cea mai complexă platformă de promovare turistică. A fost lansată ”România…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Peste 1000 de persoane și mașini verificate de polițiștii din Alba, în 48 de ore. Sute de amenzi date și permise reținute

Published

on

În ultimele 48 de ore, polițiștii din Alba au verificat peste 1000 de persoane și mașini, într-o acțiune alături de jandarmi. Acțiunea a vizat asigurarea unui climat sigur pentru cetățenii din județ. 

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 767 de verificări de persoane și 519 verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 256 de abateri de natură contravențională, majoritatea la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Aproape 700 de elevi și profesori au fost premiați de Primăria Sebeș, de Ziua Educației. Premii în bani și diplome

Published

on

Aproape 700 de elevi și profesori au fost premiați de Primăria Sebeș cu ocazia Zilei Educației. Ziua Educației a fost marcată la Sebeș prin trei festivități de premiere organizate de municipalitate pentru a premia cadrele didactice și elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele desfășurate în anul școlar 2023/2024.

”Municipiul Sebeș se mândrește cu 19 olimpici naționali, elevi ai claselor gimnaziale și liceale. Alături de ei au fost premiați alți 146 de elevi și 93 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Zi de sărbătoare la Pianu de Jos, la Festivalul Armonii și Gusturi: Produse tradiționale, interpreți populari, și concerte

Published

on

Festivalul Armonii și Gusturi la Pianu de Jos a început duminică de la ora 13.00. Este un eveniment agro cultural, dedicat Zilei naționale a produselor agroalimentare românești.

Activtiățile vor dura până seara, la ora 20.00.  Este vorba despre un târg cu vânzare de de produse agroalimentare. Însă din activități nu vor lipsi și momentele artistice, o expoziție de felinare din bostani, dar și un concerte.

Mai mult de atât, din program nu va lipsi Fanfara de la Petrești, soliști și interpreți din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO Turneul de streetball din Alba Iulia și-a desemnat câștigătorii: Cine au fost cei mai buni jucători de baschet de stradă

Published

on

Turneul de streetball desfășurat în acest weekend la Alba Iulia s-a terminat, iar ca în orice competiție există învingători și învinși. 

Deși trebuia să se termine sâmbătă, din cauza condițiilor meteo, ultimele meciuri s-au jucat duminică, 13 octombrie. Terenul amenajat în parcarea Carolina Mall și-a desemnat câștigătorii după semifinale și finala mică și mare. 

În 2024, competiția organizată de Consiliul Județean Alba a fost câștigat de echipa Flower Power, formată din:

Flower…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading