Connect with us

Alba

Trei comune din Alba, fără apă potabilă, după o avarie la conducta de alimentare. Cât va dura întreruperea

Publicat


Din cauza unei avarii a conductei de alimentare cu apă potabilă DN600, operatorul Apa CTTA Alba a întrerupt furnizarea apei în data de 2 august, începând cu ora 14:00, în comunele Mihalt, Bucerdea Grânoasă și Crăciunelu de Jos, cu satele aparținătoare.

Potrivit reprezentanților operatorului, durata întreruperii este estimată la cca. 4 ore.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care clienții sunt rugați să folosească apa numai în scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, pot fi semnalate Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon 0258.834501, în vederea intervenției.


Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Concerte de pricesne, la Teiuș și Secășel, în 21 aprilie. Participă artiști cunoscuți din județul Alba. Programul evenimentelor

Publicat

În 21 aprilie, la Teiuș și Secășel sunt organizate concerte de pricesne, evenimente specifice sărbătorilor pascale. Cântecele folclorice religioase vor fi interpretate de artiști cunoscuți din județul Alba.

Evenimentele sunt organizate de Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba, Primăria Teiuș, respectiv Primăria Ohaba.

Concert de pricesne la Teiuș, în Biserica ”Sfânta Treime” – duminică, 21 aprilie, ora 18.00

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

AȚI VĂZUT-O? O minoră din Alba Iulia a fost dată dispărută de familie: Poliția o caută. Cei care o văd trebuie să sune la 112

Publicat

Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din municipiul Alba Iulia. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 15.30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa minoră a plecat de la domiciliu și nu a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Una dintre cele mai mari companii din Alba Iulia și-a cerut insolvența. TBL are 800 de angajați și o cifră de afaceri uriașă

Publicat

Una dintre cele mai mari companii din Alba Iulia și-a cerut insolvența în instanță. Este vorba despre Total Business Land SRL (TBL), care are, în prezent, potrivit siteului propriu, peste 800 de angajați în toată țara. 

Secția a II-a a Tribunalului Alba a admis, în urmă cu câteva zile, cererea companiei și a numit un administrator special. Este vorba despre RTZ & Partners SPRL Filiala Alba.

Înainte de pronunțarea deciziei, și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Controale în trafic: Polițiștii din Alba au reținut 7 permise și 4 certificate de înmatriculare

Publicat

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 389 de persoane și au fost verificate 251 de autovehicule, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Au fost constatate 179 de abateri de natură…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe