Connect with us

Alba

Trei funcții noi lansate de WhatsApp. Actualizările vizează ștergerea mesajelor individuale și postările din grupuri

Publicat



WhatsApp aduce trei funcții noi în chat. Mesajele trimise se pot șterge timp de două zile, utilizatorii pot părăsi grupurile fără să lase urme și pot selecta contactele cărora să le afișeze ultima accesare.

Pentru următoarele săptămâni, specialiștii au anticipat 3 actualizări care vor fi prezente atât pe cele mai recente smartphone-uri Android, cât și pe noile modele iPhone, anunță cei de la tecnoandroid citat de Mediafax.

Prima modificare se referă la ștergerea mesajelor trimise. De acum înainte, utilizatorii vor avea la dispoziție două zile pentru a șterge un mesaj dacă destinatarul nu l-a văzut.

Această noutate va fi valabilă atât conversațiile individuale, cât și…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Corneliu Mureșan: Mercedes și Bosch au transformat Alba într-un pol economic datorită investițiilor acordate de Guvernele PSD

Publicat

Investițiile realizate de Mercedes și Bosch, care și-au început activitatea în Alba datorită suportului guvernamental acordat de PSD, dar și construcția autostrăzilor, sprijinită de guvernele social-democrate, au transformat județul Alba într-un pol economic puternic și competitiv, cu impact pozitiv asupra PIB-ului pe cap de locuitor și asupra calității vieții locuitorilor, a declarat Corneliu Mureșan, președintele PSD Alba, într-un comunicat de presă. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șapte miei frumoși, furați noaptea dintr-o gospodărie din Șibot. Suspectul i-a luat cu mașina, dar nu avea permis de conducere

Publicat

Șapte miei frumoși, furați noaptea dintr-o gospodărie din Șibot. Suspectul i-a luat cu mașina, dar nu avea permis de conducere, spun polițiștii. El a fost reținut pentru furt calificat și conducere fără permis.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Restricții de viteză și tonaj pe un pod de pe DJ 107 lângă Alba Iulia. Care este motivul. Rutele ocolitoare

Publicat

Consilierii județeni din Alba au aprobat, în iulie, aplicarea unor restricții de circulație pe podul de pe DJ 107 în localitatea Teleac, în apropiere de Alba Iulia.

Restricții de circulație instituite...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Opt persoane au murit în Alba, în primele șase luni ale anului 2024, în accidente rutiere. Care au fost principalele cauze

Publicat

Opt persoane au murit pe raza județului Alba, în primele șase luni ale anului 2024, în accidente rutiere. De aemenea, 19 persoane au fost rănite grav. 

În primele 6 luni ale  anului 2024 pe raza județului Alba, s-au înregistrat  24 de accidente grave de circulație, soldate cu decesul a 8 persoane,  rănirea  gravă  a  19 persoane  și rănirea ușoară a 9 persoane.

Principalele  cauze  ale producerii accidentelor grave de circulație, în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate