Connect with us

Alba

Trei persoane, în spital, după o bătaie la Zlatna. Alți doi scandalagii, reținuți de poliție. De la ce a pornit totul

Publicat


Doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, după o bătaie ce a avut loc pe o stradă din Zlatna. În urma conflictului, trei persoane au ajuns la spital. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iunie 2022, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un doi bărbați, unul de 23 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu și celălalt de 49 de ani, din Cugir, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 24 iunie 2022, în jurul orei 23,00, în timp ce se aflau pe o stradă din Zlatna, împreună cu o femeie de 49 de ani, din Zlatna, în urma unui conflict,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Schimbare la serviciul 112: Apelanții vor putea fi localizați la câțiva metri. Vor fi utilizate tehnologii noi, bazate pe 4G și 5G

Publicat

Schimbare la serviciul 112: Apelanții vor putea fi localizați la câțiva metri. Vor fi utilizate tehnologii noi, bazate pe 4G și 5G.

ANCOM supune consultării publice un proiect de revizuire a deciziei privind realizarea comunicaţiilor către Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgență (SNUAU).

Proiectul va facilita implementarea comunicațiilor de urgență prin tehnologiile 4G și 5G.

Folosind rețelele IP, în contextul noilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tineri din Sebeș, acuzați că au furat șase oi de la o fermă din zonă

Publicat

Doi tineri din Sebeș sunt acuzați că ar fi furat șase oi de la o fermă din zonă. Cei doi au fost prinși de polițiști, iar prejudiciul a fost parțial recuperat. 

La data de 25 martie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat doi tineri, de 18 și 27 de ani, din municipiul Sebeș, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Se pare că, în noaptea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Centre de recuperare pentru persoanele dependente de droguri. Unde vor fi construite. Lege aprobată la Senat

Publicat

Senat

Vor fi construite opt centre regionale de recuperare pentru persoanele dependente de droguri. Proiectul de lege a fost adoptat recent de Senat și a intrat în dezbatere la Camera Deputaților.

Inițiativa PNL are drept scop înființarea și organizarea centrelor în cele opt regiuni de dezvoltare ale României.

Vor fi centre de deintoxicare și recuperare a dependenților de droguri, ca instituții specializate pentru recuperarea socială a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Câți șomeri au fost angajați prin măsuri asigurate de ANOFM. Majoritatea au peste 45 de ani. Situația din Alba și din țară

Publicat

locuri munca

În primele două luni ale anului 2024, 31.895 de șomeri au fost angajați prin măsuri de stimulare a ocupării forței de muncă, anunță Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Majoritatea sunt în vârstă de peste 45 de ani.

Din totalul persoanelor ocupate până la data de 29 februarie 2024, 16.232 au peste 45 de ani. Alți 5.124 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 2.484 au între 30 și 35 de ani, 2.482 au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe