Connect with us

Alba

Trei tineri din Alba și Cluj, reținuți de polițiști după ce au furat 50 de litri de motorină, dintr-un autocamion

Publicat



Trei tineri au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, după ce au fost despisați de polițiști cu 50 de litri de motorină, cantitatea de motorină fiind furată din rezervorul unui autocamion. 

Potrivit IPJ Alba, la data 2 februarie 2022, polițiștii din Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cei trei tineri care sunt cercetați pentru furt, după ce, în urma unui control în trafic, polițiștii au găsit, în autoturismul cu care se deplasau, cantitatea de 50 de litri de motorină, care ar fi fost sustrasă din rezervorul unui autocamion.

În noaptea de 1/2 februarie 2022, în jurul orei 02.25, polițiștii din Câmpeni, în timp ce acționau pe strada Gării, din oraș, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, din Comuna Poșaga. În autoturism au fost identificați și doi pasageri, amândoi de 23 de ani, din comuna Poșaga, județul Alba și Cluj-Napoca, județul Cluj.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoturism, 50 de litri de combustibil, pe care cei trei l-ar fi sustras din rezervorul unui autocamion, parcat pe un teren viran, de pe strada Gării, din Câmpeni.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Alegeri europarlamentare 2024: Lista finală a partidelor și candidaților. Ce candidaturi a respins BEC

Publicat

Alegeri europarlamentare 2024: Lista finală a partidelor și candidaților a fost făcută publică, luni. O serie de candidaturi au fost respinse de BEC. 

Biroul Electoral Central a publicat, luni, lista candidaturilor rămase definitive pentru alegerile europarlamentare, propuse de partidele politice, o alianţă politică, alianţe electorale, o organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, precum şi a candidaturilor independente.

Potrivit deciziei BEC, 12 formaţiuni politice şi alianţe electorale şi 4 independenţi vor participa la alegerile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânăr din Dolj, prins fără permis la volanul unui autoturism neînmatriculat, la Blaj. A fost reținut de polițiști

Publicat

Un tânăr de 28 de ani din județul Dolj a fost reținut de polițiștii din Alba după ce a fost prins în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, fără să dețină permis. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 aprilie 2024, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 28 de ani, din comuna Maglavit, județul Dolj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Acesta a fost depistat, în seara zilei de 27 aprilie, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânăr din Alba Iulia, REȚINUT după ce a condus băut și fără permis. Polițiștii îl cercetează și pe proprietarul maşinii

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a fost prins la volanul unui autoturism, băut și fără permis. Și bărbatul care i-a încredințat mașina este cercetat de polițiști.  

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 01:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe C-lea Moților din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Doru Gheaja, moment remarcabil la aproape 83 de ani. ”Tu, Ardeal”, cântat în fața publicului emoționat din Cluj-Napoca

Publicat

VIDEO: Doru Gheaja, moment remarcabil la aproape 83 de ani, cu melodia ”Tu, Ardeal”. Părintele a fost invitat la un concert de pricesne organizat la Cluj – Napoca, în urmă cu două zile.

La cei aproape 83 de ani, preotul din Alba Iulia a urcat pe scenă și, cu vocea sa inconfundabilă, a emoționat audiența.


Momentul a fost surprins la concertul de pricesne organizat de Georgiana Lobonț, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară și de petrecere, de la noi din țară.

”Mulțumesc, părintelui Doru Gheaja de la Alba Iulia! O…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe