Connect with us

Eveniment

Tulpina Delta în România – Septembrie ar putea fi o lună critică

Publicat



Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat că România încă se poate ”blinda” în fața tulpinii Delta, care cu siguranță că va pun probleme și în România. Acesta spune că avem „o fereastră de oportunitate” între 6 și 8 săptămâni în care populația să se vaccineze și să evităm astfel o răspândire extrem de mare a noii tulpini.

Varianta delta „se răspândește foarte repede, aceasta este principala caracteristică ce o diferențiază de tulpinile precedente. Estimăm că avem în continuare în România o fereastră de oportunitate de câteva săptămâni în care putem să accelerăm pregătirile, să ne găsească apariția unui eventual val 4 cât mai pregătiți cu putință”, a spus Andrei Baciu, precizând că este…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Patru instituții primesc 800.000 kWh de energie donată de E.ON în campania Dăruiește Lumină. Cea mai mare cantitate, la Cluj

Publicat

Românii și-au demonstrat încă o dată generozitatea, implicându-se în timp record în distribuirea celor 800.000 kWh de energie donată de E.ON Energie România în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurată în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Echipa CSM Unirea Alba Iulia a câștigat medalia de bronz, la Campionatul Național de Polo – senioare

Publicat

Echipa CSM Unirea Alba Iulia a câștigat medalia de bronz, la Campionatul Național de Polo, senioare. Anunțul a fost făcut de clubul albaiulian.

”CSM Unirea Alba Iulia a obținut locul de 3 la Campionatul Național de Polo, la senioare.

Clubul nostru continuă seria rezultatelor de excepție, iar acum a venit rândul fetelor de la echipa de Polo (senioare) să mai adauge o medalie în vistieria CSM Unirea Alba Iulia, de data aceasta este vorba de medalia de bronz, obținută la Campionatul Național de Polo.

Fetele noastre sunt antrenate de Viorel Rus și Dorin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Șefii companiei care deține Carolina Mall din Alba Iulia au aterizat cu elicopterul în parcare

Publicat

Reprezentanții investitorului de la Carolina Mall din Alba Iulia au efecutat luni, 13 mai, o vizită. Aceștia au ajuns la Alba Iulia cu un elicopter. 

Printre cei care au aterizat în parcarea centrului comercial din oraș s-a aflat și Martin Slabbert, unul dintre proprietarii Prime Kapital, firma care deține Carolina Mall. 

Conducerea magazinului de la nivel local a confirmat pentru alba24.ro că mangementul firmei a vizitat investiția din Alba Iulia.

Carolina Mall a fost inaugurat pe data de 31 august 2023.

video elicopter:

Centrul comercial este amenajat pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evaluare Națională 2024 clasa a II-a. Subiectele la testarea de Română scris. Ce au avut de rezolvat elevii

Publicat

Evaluare Națională 2024 clasa a II-a. Subiectele la testarea de Română scris au fost publicate de Ministerul Educației. Proba a fost susținută luni de elevi. Marți va fi tstarea de Limbă și comunicare – citit.

Pentru rezolvarea subiectelor, elevii au avut la dispoziție 30 de minute.

La prima testare, Limbă și comunicare – scris – Limba română, s-a urmărit evaluarea competențelor de producere a mesajelor scrise.

La a doua testare: Limbă și comunicare – citit – Limba română se evaluează competențele de receptare a mesajelor citite

Evaluare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe