Connect with us

Cluj

Turneul de tenis Transylvania Open WTA 250 revine la Cluj în octombrie  

Publicat


transylvania open 2022.jpeg

Transylvania Open WTA 250 va avea loc în 8-16 octombrie 2022. După o primă ediție de succes organizată în 2021, turneul din Cluj-Napoca și-a câștigat locul în calendarul oficial al Women’s Tennis Association și promite să devină o competiție de tradiție. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, și vor debuta cu două zile de calificări.

”Cluj-Napoca a fost anul trecutsingurul oraș din Europa cu două turnee WTA: Winners Open și Transylvania Open. Amândouă au fost competiții care s-au bucurat de un real succes.

Am primit multe aprecieri din partea oficialilor WTA și vom merge în continuare cu Transylvania Open. Este un turneu care cu siguranță va deveni o tradiție și care are toate șansele să crească. Anul acesta vom avea o nouă competiție puternică indoor, cu jucătoare de top și cu miză mare”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open.

Datele au fost…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Traficant de droguri, prins în FLAGRANT într-un cămin studențesc din Cluj-Napoca. A fost reținut pentru 24 de ore

Publicat

Un traficant de droguri a fost prins în flagrant într-un cămin studențesc din Cluj-Napoca. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Fundația UNITECH – un nou HUB de inovare și antreprenoriat lansat de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Publicat

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca anunță lansarea Fundației UNITECH, un centru de inovare și antreprenoriat, care va consolida colaborarea dintre mediul universitar și sectorul de afaceri, cercetători, studenți și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Viaductele de pe secțiunea Nădășelu-Mihăiești din A3, construite în 27 de luni. A fost desemnat câștigătorul licitației

Publicat

A fost desemnat câștigătorul contractului pentru construcția celor două viaducte de pe secțiunea Nădășelu -Mihăiești a Autostrăzii Transilvania – A3, anunță CNAIR.

Contractul pentru devierea traseului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Ambulatorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, extins și modernizat. Pacienții vor beneficia de terapie hiperbară

Publicat

Ambulatorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca va fi reabilitat, modernizat, extins și dotat cu aparatură și va avea inclusiv o cameră pentru terapie hiperbară.

Consiliul Județean Cluj a aprobat indicatorii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe