Connect with us

Cluj

U-BT se impune în derby-ul Ardealului și rămâne neînvinsă în Liga Națională

Publicat



U-BT a învins CSU Sibiu, cu scorul de 90 la 83, în primul derby al Ardealului din acest sezonn al Ligii Naționale. Tabela de marcaj a arătat pe sferturi: 17-18, 21-23, 26-22 și 26-20. Elevii lui Silvășan au reușit să revină în controlul partidei în sfertul al patrulea și a rămas neînvinsă.

Prima repriză

Primele zece minute ale duelului au fost sărace în reușite și bogate în greșeli. Ambelor echipe le-a lipsit inspirația în ofensivă, iar echilibrul s-a menținut pe tabelă. Justin Edwards a înscris patru puncte, dar gazdele au revenit și au terminat primul sfert în avantaj, 18-17. Addison a reușit să marcheze o triplă pe final.

Sibienii au dominat sfertul al doilea, iar Gavriloaia a înscris trei coșuri de la distanță. De partea cealaltă, clujenii nu au reușit să țină pasul cu gazdele. Antrenorul Mhai Silvășan a cerut două timeout-uri în decursul a câtorva minute, fiind nemulțumit de  jocul prestat de elevii săi. La pauză, CSU Sibiu avea un avantaj de trei puncte: 41-38.

A doua repriză

Elevii lui Mihai Silvășan au revenit montați de la vestiare, Richard marcând primul coș al reprizei. Torok și Addison au răspuns rapid din afara semicercului. Cubanezul Guzman a redus diferența pe tabelă,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Cererile pentru a primi cei 500 de lei pe cardurile educaționale 2024 se depun până pe 3 octombrie. Care sunt CONDIȚIILE

Publicat

Cererile pentru a primi cei 500 de lei pe cardurile educaționale 2024 se depun până pe 3 octombrie. Există, însă, anumite condiții care trebuiesc îndeplinite.

Părinții copiilor de grădiniță și elevilor…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Pompierii clujeni sar în AJUTORUL colegilor din Vaslui, în perspectiva inundațiilor care se anunță

Publicat

În urma efectelor fenomenelor hidrometeorologice din data de 14.09.2024 și a prognozei hidrometeorologice pentru data de 15.09.2024, care vizează județele Iași și Vaslui, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Nicolae Ciucă, desemnat candidatul PNL la prezidențiale: Voi fi în slujba țării, în slujba românilor

Publicat

Cei aproape 1.200 de delegați liberali din toată țara reuniți în Consiliul Național al PNL au votat în unanimitate pentru ca Nicolae Ciucă să reprezinte partidul în alegerile prezidențiale din 24 noiembrie.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. MEDALII pentru sportivii clujeni de la Elite Martial Arts la Cupa României la Karate +13 ani

Publicat

Tinerii sportivi de la Clubul Elite Martial Arts din Cluj-Napoca s-au întors cu rezultate foarte bune de la Cupa României +13 ani care a avut loc în acest weekend la Brașov.

Munca depusă la antrenamente a dat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate