Connect with us

Eveniment

Ultima zi a Transilvania Tattoo Expo din Sibiu: Atracţii unice pentru public

Publicatsursa foto: Facebook / Transilvania Tattoo Expo

Organizatorii anunță prin intermediul unui comunicat de presă că publicul este invitat duminică să viziteze o expoziție de motociclete unicat la Sala Thalia din Sibiu. De asemenea, în fața sediului Filarmonicii, pe strada Cetății, și lângă Turnul Gros, sibienii și turiștii au oportunitatea unică de a se întâlni cu daci și romani care se luptă, gătesc și servesc preparate delicioase.

Pasionaţii de arta tatuajului şi cei curioşi să vadă la lucru mari artişti tatuatori de pe trei continente – Europa, Asia şi America – au ocazia să admire lucrările acestora şi să vadă exact cum desenează pe corpurile clienţilor.

Zeci de tatuatori şi-au dat întâlnire la Sala Thalia, ca să deseneze, dar şi să concureze.

La finalul fiecărei zile există concursuri şi se premiază cele mai bune lucrări executate la Transilvania Tattoo Expo Sibiu.

Cei care preferă pictura îl pot vedea pe artistul din Cluj, Marius Jucan, în timp ce pictează împreună cu ucenicul său.

Asemenea unui atelier de pictură, cei doi pot fi văzuţi cu şevaletele, pensulele şi o tânără tatuată, care este modelul lor pentru lucrările realizate la Transilvania Tattoo Expo.

Tot la subsolul Sălii Thalia poate fi admirat tabloul de peste doi metri pătraţi, realizat zilele trecute la Muzeul de Artă Contemporană din Sibiu, aceasta fiind prima lucrare executată în muzeul sibian.

Ultima zi a Transilvania Tattoo Expo din Sibiu. Sibienii şi turiştii mai au ocazia, duminică, să-i vadă pe dacii şi romanii din asociaţiile Castrum Novis şi Geto-Dacii din Moldova

Marius Jucan şi Ovidiu Popârţan, doi dintre realizatorii picturii, au primit diplome de excelenţă de la managerul interimar al Muzeului Naţional Brukenthal, Alexandru Chituţă, pentru iniţiativa de a promova arta tatuajului prin pictură.

Tabloul de mari dimensiuni înfăţişează figuri emblematice ale tatuajului contemporan şi clădiri simbol din Sibiu, precum Turnul Sfatului.

Duminică este ultima zi când la Muzeul de Artă Contemporană pot fi admirate tablouri ale lui Marius Jucan, în cadrul expoziţiei „Slaves to the Needles”.

Sibienii şi turiştii mai au ocazia, duminică, să-i vadă pe dacii şi romanii din asociaţiile Castrum Novis şi Geto-Dacii din Moldova, care fac reconstituiri istorice.

După ce au vizitat Muzeul de Istorie din Sibiu, dacii s-au luptat cu romanii într-o demonstraţie-spectacol la Sala Thalia, iar apoi îşi vor etala costumele impresionante într-o frumoasă lecţie de istorie live, în centrul istoric al Sibiului.

Iubitorii muzicii româneşti rock sunt aşteptaţi la Transilvania Tattoo Expo, în sediul Filarmonicii din Sibiu, unde pot achiziţiona un album unic în România: „MusINK for Humanity”, lansat în 2022 de asociaţiile non – profit Ink for Humanity şi Bikers for Humanity.

Este o compilaţie de 17 piese compuse pentru promovarea artei tatuajului, cu scopul de a ajuta sute de copii şi adăposturi de animale.

Ultima zi a Transilvania Tattoo Expo din Sibiu. Cei care doresc să admire motociclete unicat, de colecţie, o pot face duminică atât în faţa Sălii Thalia cât şi la Promenada Mall

Albumul conţine melodii interpretate Cargo, Antract, Altar, White Walls, dar şi de Monica Anghel sau Luminiţa Anghel.

Cei care doresc să admire motociclete unicat, de colecţie, o pot face duminică atât în faţa Sălii Thalia de pe strada Cetăţii din centrul istoric al Sibiului, cât şi la Promenada Mall, centrul comercial din apropiere, de lângă gară.

Printre motocicletele din faţa Sălii Thalia este şi cea care aparţine lui Heiko Gantenberg, artistul tatuator german care a făcut înconjurul lumii, timp de 952 de zile, în şaua motocicletei.

Cei care doresc pot să-i vadă pe artiştii tatuatori la Sala Thalia, până duminică seara, accesul fiind făcut pe bază de bilet.

Transilvania Tattoo Expo va fi promovat pe Netflix de jurnalistul britanic, Charlie Ottley, care a filmat, sâmbătă, pentru prima data în Sibiu. Ottley este celebru în România, după ce a realizat „Wild Carpathia” şi „Flavours of Romania”. Agerpres

sursa foto: Facebook / Transilvania Tattoo Expo


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Echipajul clujean Simone Tempestini – Sergiu Itu a câștigat Raliul Clujului

Publicat

Pilotul clujean Simone Tempestini de la Napoca Rally Academy se impune categoric în Raliul Clujului Star Lubricants powered by PMA, desfășurat la sfârșitul săptămânii, și își trece în cont a 8-a victorie clujeană,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Teama de bătrânețe, cea mai mare spaimă a adulților. Ce se întâmplă odată cu înaintarea în vârstă

Publicat

Teama de bătrânețe, cea mai mare spaimă a adulților. Odată cu înaintarea în vârstă, spun studiile, aceasta se atenuează. Asta înseamnă că tinerii se tem mai tare de bătrânețe decât persoanele de vârsta a doua. 

La nivel global, aproximativ 79% dintre femei și 70% dintre bărbați se pot aștepta...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Totul despre căruciorul a2 în 1 – Top 3 funcții ce merită luate în considerare (P)

Publicat

Aveți un nou membru în familie și vă doriți să îi achiziționați un căruț perfect, dar nu știți de unde să începeți? Ori, poate doriți să faceți cadou un asemenea produs și, din nou, varietatea de pe piață vă copleșește? Ei bine, aflați că acest articol vă este dedicat.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Școală modernă cu o capacitate de 300 de locuri, la Ciugud. Licitația pentru proiectare, lansată de Primărie

Publicat

Școală modernă cu o capacitate de 300 de locuri, la Ciugud. O școală primară și gimnazială modernă, cu o capacitate de 300 de locuri, urmează să fie construită în comuna Ciugud.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe