Connect with us

Alba

Ultramaratonistul Levente Polgar, din Aiud, va alerga de la un capăt al României la altul, timp de 12 zile. Ce traseu va urma

Publicat



Ultra-maratonistul Levente Polgar, va alearga, timp de 12 zile, în jur de 1100 de kilometri, de la un capat al României, la altul. Mai exact va alerga din vama Jimbolia până în Vama Veche. 

Acesta nu va fi singur ci alături de alergătorii Ailenei Andrei și Cristian Gheorghe care parcurge trasul pe bicicletă. 

În drumul lor către mare vor trece prin Arad – Săvârșin – Orăștie – Sibiu – Făgăraș – Fundata – Târgoviște – București –Slobozia – Mihail Kogălniceanu și se vor opri la mai multe monumente. Este vorba despre cea de a treia ediție a evenimentului TransRomânia. 

Prima ediție TransRomânia a avut loc în anul 2016, cu Polgar Levente în alergare și Romniceanu Florin pe bicicletă, iar cea de-a doua ediție a avut loc în anul 2020, când Levi a fost însoțit pe bicicletă de Cristian Gheorghe.

TransRomânia este un proiect marca Invictus România, dedicat eroilor României, de ieri și de astăzi și are ca obiectiv promovarea spiritului Invictus și a valorilor naționale.

Cine sunt sportivii

Polgar Levente, 41 ani

,,M-am născut, am crescut și trăiesc în municipiul Aiud, județul Alba. La vârsta de 6 ani, un accident nefericit mi-a schimbat viața – am fost lovit de tren și…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Lucrări la Teiuș. Se modernizează un spațiu de joacă și se fac reparații pe o stradă din oraș

Publicat

La Teiuș continuă lucrările de modernizare în mai multe zone din oraș. Reprezentanții primăriei au dat detalii despre modernizarea unui spațiu de joacă și reparații pe o stradă.

Alte lucrări sunt pe strada Mircea din Teiuș.

Citește mai departe

Alba

Bacalaureat 2024, sesiunea specială: subiectele la Română, prima probă de examen. Ce au avut de rezolvat elevii olimpici

Publicat

Bacalaureat 2024, sesiunea specială. Elevii olimpici au susținut marți, 21 mai, prima probă de examen, cea de limba și literatura română. Primele rezultate vor fi comunicate în 31 mai.

Sesiunea specială este organizată pentru:

  • absolvenții de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în aceeași perioadă cu examenul național de bacalaureat 2024...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ACCIDENT pe Autostrada A10, între Teiuș și Alba Iulia. Un autoturism s-a răsturnat. Pericol de incendiu

Publicat

Un accident rutier s-a produs marți după-amiaza, în jurul orei 14:30, pe Autostrada A10, între Teiuș și Alba Iulia. O mașină s-a răsturnat pe plafon.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un autoturism răsturnat pe plafon, trei persoane ieșite din auto, pericol de incendiu.

La fața locului intervine o...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Camion în flăcări pe Autostrada A10, pe sensul Sebeș – Alba. Transporta două utilaje

Publicat

Camion în flăcări pe Autostrada A10, pe sensul Sebeș – Alba. Transporta două utilaje, potrivit reprezentanților ISU Alba. 

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un autocamion ce transporta 2 utilaje pe motorină.

La fața locului a fost trimisă o autoutilitară de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe