Connect with us

Eveniment

Un autoturism scăpat de sub control a intrat într-un cap de pod, în județul Sibiu. Trei victime, printre care un bebeluș

Publicat



Arhivă foto

Două tinere și un bebeluș, au ajuns la spital, sâmbătă după-amiază după ce au fost răniți într-un accident rutier produs în județul Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, au intervenit de urgență între localitățile Orlat și Cristian la un accident rutier. La fața locului a intervenit și o ambulanță SAJ.

Echipajele medicale SMURD au preluat un minor în vârstă de o lună pe care l-au transportat la CPU Luther pentru investigații suplimentare.

De asemenea celălalt echipaj SMURD a preluat o tânără în vârstă de 19 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la mână fiind transportată la UPU Sibiu.

Echipajul SAJ a preluat o tânără de 16 ani.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ 106E, în afara localității Orlat.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Orlat spre Cristian, un tânăr în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a trei pasageri din autoturism, două tinere în vârstă de 16, respectiv 19 ani și un nou-născut în vârstă de o lună.

Trafic îngreunat.

 


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Suporturi de biciclete, INSTALATE pe mai multe autobuze și troleibuze din Cluj. Boc: Opțiuni pentru BICICLIȘTI în zone cu pantă

Publicat

Suporturile pentru biciclete au fost instalate pe mai multe autobuze și troleibuze din Cluj-Napoca, pe liniile 35, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, 40, 21.

„De astăzi, 1 mai, cei care aleg bicicleta în oraș pot utiliza…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Obiceiul „Păștenilor”, tradiție păstrată la Cugir și Vinerea. Au participat 64 de femei și bărbați în vârstă de 60 de ani. FOTO

Publicat

Obiceiul „Păștenilor”, tradiție păstrată cu sfințenie la Cugir și Vinerea. Este vorba despre un eveniment dedicat persoanelor în vârstă de 60 de ani. Au participat 64 de persoane, femei și bărbați. 

În Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor, creștinii țin cu sfințenie la anumite tradiții și obiceiuri, atât la oraș cât și la sate.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Așa se întâmplă în orașul Cugir şi la Vinerea, unde se ţine un obicei vechi de zeci de ani:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sportivele de la Clubul “Alexandra Pavel” din Alba Iulia, patru medalii la o competiție internațională de gimnastică ritmică

Publicat

Sportivele de la Clubul Sportiv “Alexandra Pavel” din Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la o competiție de gimnastică ritmică organizată la Chișinău. 

În perioada 26-28 aprilie în Chișinău, Republica Moldova, în cadrul Futsal Arena a FMF, a avut loc prima ediție a Competiției Internaționale de Gimnastică Ritmică “Chișinău Rhythmic Stars”, organizată de Direcția Educație,Tineret și Sport, în colaborare cu Federația de Gimnastică Ritmică Sportivă a Republicii Moldova.

În competiție s-au întrecut peste 300 de gimnaste din țări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Bărbat de 30 de ani, conducea prin Cluj cu permisul SUSPENDAT. N-a oprit la semnalele poliției

Publicat

Un bărbat de 30 de ani a refuzat să oprească, marți, la semnalele polițiștilor. După o urmărire, a fost orpit și încătușat. S-a dovedit că avea permisul suspendat.

„La data de 30 aprilie a.c. polițiștii

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe