Connect with us

Eveniment

Un autoturism scăpat de sub control a lovit un parapet, apoi a intrat într-un cap de pod, în județul Sibiu. O tânără a rămas încarcerată

Publicat



Un accident rutier a avut loc, luni seară pe DN1, județul Sibiu. Din primele date, șoferul unei mașini a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu autoturismul în parapet, apoi într-un cap de pod. O tânără a rămas încarcerată.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 1, km. 299, în zona localitatea Veștem.

Din primele cercetări rezulta că șoferul unui autoturism condus spre Sibiu, în curba la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit parapetul median, apoi a ricoșat într-un cap de pod de pe partea dreaptă.

Conducătorul auto, 22 de ani, și pasagera, 20 de ani, ambii din județul Brașov au fost răniți și transportați la spital conștienți.

Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Leul rezistă la presiunile populist-electorale

Publicat

Banca Națională trebuie să facă în continuare eforturi pentru a înlătura o parte din presiunile create asupra pieței valutare și monetare, cât și a economiei românești de politicile populiste ale PSDNL, într-un an…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Sebeș și în alte localități din județul Alba. Lucrări programate până în 14 mai

Publicat

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba. Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de întreținere a rețelei. 

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Sebeș și din alte localități din județ.

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în localități din județul Alba

Miercuri, 8 mai

  • Sebeș, străzile Nicolae Iorga, Aleea Parc, Radu Stanca, Sava Henția – orele 8.00-12.00 (4 ore)

Joi, 9 mai

  • Mirăslău – strada Principală (parțial) – orele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Monedă aniversară, lansată de BNR: 20 de ani de la aderarea României la NATO

Publicat

Monedă aniversară, lansată de BNR: Banca Națională a României lansează în circuitul numismatic o monedă din argint și o monedă din tombac cuprat cu tema 20 de ani de la aderarea României la NATO.

Aversul monedei din argint prezintă Palatul Parlamentului, locul unde s-a ratificat tratatul de aderare a României la NATO, inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „10 LEI”, stema României și anul de emisiune „2024”.

Aversul monedei din tombac cuprat prezintă Palatul Parlamentului, locul unde s-a ratificat tratatul de aderare a României la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO Lecție de simț civic și implicare, la Uioara de Sus: un grup de tineri au vopsit elementele ce compun un loc de joacă

Publicat

O lecție frumoasă despre simț civic și implicare vine de la Uioara de Sus, localitate ce aparține de orașul Ocna Mureș. Un grup de tineri voluntari au vopsit sâmbătă, de dimineața până seara, elementele ce compun locul de joacă din localitate.

Vopseaua și cele necesare au fost asigurate de Primăria Ocna Mureş.

„Locul de joacă, vandalizat de nenumărate ori în ultimul timp a fost reparat și iată, câțiva tineri inimoși au sacrificat o zi întreagă pentru a da o nouă înfățișare locului.

Tineri responsabili și cu mult bun simț cărora le…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe