Connect with us

Alba

Un bărbat care a vizitat talciocul, mai multe baruri și Cetatea Alba Carolina și-a dat seama că a rămas fără rucsac și o borsetă

Publicat



Cum s-a terminat cazul unui bărbat care a vizitat talciocul și Cetatea Alba Carolina, iar apoi și-a dat seama că și-a pierdut rucsacul și o borsetă. 

Ce s-a întâmplat

”În data de 17 septembrie, bărbatul a vizitat talciocul și mai multe...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă din țară. Atenționări pentru șoferi

Publicat

CNAIR anunță mai multe restricții de circulație, valabile vineri, 21 iunie, pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă din țară. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență și să respecte direcționările de trafic rutier.

Citește mai departe

Alba

Concediu paternal 2024: cum pot primi zile libere și indemnizație bărbații care-și îngrijesc copiii nou-născuți. Lege promulgată

Publicat

Concediu paternal 2024: Legea prin care sunt stabilite regulile de acordare a concediului paternal a fost promulgată vineri, 21 iunie, de către președintele Klaus Iohannis. Aceasta aprobă OUG 117/2022 ce prevede modificări în legislație.

Noua lege prevede că se acordă concediul paternal, în scopul de a asigura participarea efectivă a tatălui la îngrijirea copilului nou-născut și de a facilita concilierea vieții profesionale...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce facem cu copiii în vacanță. Grădinițe de vară la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni, Blaj și Ocna Mureș. PROGRAM

Publicat

Ce facem cu copiii în vacanță este întrebarea pe care și-o pun părinții cu copii mici, care nu pot fi lăsați singuri acasă.

Deși locurile nu ajung pentru toată lumea, existența lor este de un real ajutor. Mai jos, lista lor și perioada în care vor funcționa.

Grădinițe de vară în Aiud

Luna iunie

GPP nr. 2: 25-28 iunie

GPP nr. 4: 25-28 iunie

GPP…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Persoanele neasigurate vor avea acces la servicii medicale necesare pentru depistarea precoce a afecţiunilor oncologice

Publicat

Persoanele neasigurate vor avea acces la servicii medicale necesare pentru depistarea precoce a afecţiunilor oncologice şi la servicii de confirmare a diagnosticului. 

Odată diagnosticaţi cu o formă de cancer, aceşti pacienţi sunt trataţi gratuit în cadrul Programului Naţional de Oncologie, se arată într-un comunicat al Executivului.

Vezi și: Servicii medicale pentru persoanele neasigurate de la 1 iulie, în noul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe