Connect with us

Alba

Un bărbat care s-a dat drept cetățean turc, trimis în judecată pentru un furt comis la Aiud. Cum și-a ademenit victima

Publicat



La aproape trei ani de la comiterea unui furt, pe o stradă din Aiud, un bărbat din București a fost trimis în judecată. În data de 22 mai 2024, magistrații Judecătoriei Aiud au admis rechizitoriul procurorilor dosarul fiind în măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Potrivit motivării instanței, bărbatul a spus că este cetățean turc și dorește să schimbe niște bani.

Când...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sâmbătă: Restricții de circulație pe DN7C – Transfăgărășan. Se desfășoară o competiție de triatlon

Publicat

Restricții de circulație pe DN7C – Transfăgărășan. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că traficul rutier va fi oprit sâmbătă, 7 septembrie, pe Transfăgărășan.

Restricțiile sunt valabile în intervalul orar 7.00 – 18.00, între localitățile Arefu, județul Argeș și Cârțișoara, județul Sibiu (tunel Bâlea), kilometrii 62+100 și 116+800.

Sâmbătă, pe acest sector se desfășoară competiția de triatlon Transfier 2024.

La competiție participă peste 500…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evenimente de weekend în Alba: Târgul Apulum Agraria la Alba Iulia, paradă și concerte la festivalul motocicliștilor. Program

Publicat

Evenimente de weekend în Alba. La finalul acestei săptămâni sunteți invitați în Cetatea Alba Carolina, unde vor fi prezentate bogățiile toamnei. Produse tradiționale, legume, fructe, dar și articole decorative vor putea fi cumpărate la Târgul Apulum Agraria.

În zona restaurantului Panoramic (dealul Mamut), este Apulum Bike Fest. Vor fi concerte rock, dar și o paradă a motocicliștilor, pentru a conștientiza prezența lor și respectul în trafic.

Evenimente de weekend în Alba. Târgul Apulum Agraria Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un bărbat din Roșia Montană s-a ales cu două dosare penale, după ce și-a agresat concubina și a încălcat ordinul de protecție

Publicat

Un bărbat din Roșia Montană s-a ales cu două dosare penale, după ce și-a agresat concubina și a încălcat ordinul provizoriu de protecție. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 septembrie 2024, în jurul orei 18:00, Poliția Orașului Abrud a fost sesizată de către o femeie de 41 de ani, din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în vârstă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Clădirea în care funcționează dispensarul medical din Hopârta va fi reabilitată. Investiție pentru creșterea eficienței energetice

Publicat

Clădirea în care funcționează dispensarul medical din comuna Hopârta va fi reabilitată. Imobilul, în care mai funcționează o bibliotecă, arhiva locală și muzeul, urmează să beneficieze de lucrări de eficientizare energetică în valoare de peste un milion de lei.

Primăria Hopârta a lansat pe 5 septembrie, în SEAP, o licitație pentru eficientizarea energetică a clădirii în care își desfășoară activitatea dispensarul medical, biblioteca, arhiva locală și muzeul.

Valoarea totală estimată a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate