Connect with us

Alba

Un bărbat dat în urmărire europeană a ajuns în fața magistraților Curții de Apel Alba Iulia. Este căutat de poliția din Germania

Published

on



Un bărbat dat în urmărire europeană a ajuns în fața magistraților Curții de Apel Alba Iulia. Acesta este căutat de poliția din Germania. 

Pe numele său a fost emis un mandat european de arestare, iar magistrații instanței superioare au decis miercuri, 25 septembrie dacă acesta să petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv, sau nu. 

Este vorba despre un bărbat din Hunedoara, care a fost prins de polițiștii din județul vecin, marți, 24 septembrie. Pentru prinderea sa polițiștii din Hunedoara…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Lucrări în derulare, pentru amenajarea unui teren de sport la școala din Căpud. Precizările Primăriei Teiuș

Published

on

La Căpud, în această perioadă, se desfășoară lucrări pentru amenajarea unui teren de sport. Acesta este destinat elevilor care învață la școala din localitate.

”La școala din Căpud, constructorul, profitând de vremea bună, lucrează de zor la amenajarea terenului pe care va realiza un teren de sport înierbat, așteptat de elevi”, au anunțat reprezentanții Primăriei Teiuș.


Școala din Căpud a fost reabilitată în urmă cu câțiva ani. Au fost făcute consolidări, compartimentări și dotări la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Stadiul lucrărilor la drumul expres care va face mai usor drumul spre Cluj-Napoca. Va lega Autostrada A3 de DN 1, la Tureni

Published

on

Lucrările avansează pe șantierul Drumului Expres ce va lega Autostrada A3 de drumul național DN 1, în dreptul localității Tureni din Cluj. Potrivit DRDP Cluj, în prezent se execută lucrări de terasamente, consolidări, structuri, execuție podețe, realizare drenuri, relocare rețele utilități, montare rețea ITS, clădiri operaționale pentru punct de sprijin.

Termenul contractual pentru finalizarea lucrărilor este februarie 2025. 

Lungimea drumului expres va fi de 4,9 kilometri. Alți 10 kilometri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

CSM Unirea Alba Iulia și-a aflat adversarii în Cupa României. Programul meciurilor din fiecare grupă

Published

on

CSM Unirea Alba Iulia și-a aflat adversarii în Cupa României: Va fi în Grupa D, alături de Sepsi, AFK Csikszereda, Oțelul Galați, SCM Râmnicu Vâlcea și ACSM Reșița.

Echipa din Alba Iulia va disputa 3 meciuri acasă cu Sepsi, cu AFK Csikszereda și cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Grupele Cupei României au fost trase la sorți, miercuri.

Vezi și VIDEO: VICTORIE CSM Unirea Alba Iulia în meciul cu FCU 1948 Craiova, după loviturile de la 11 metri. UPDATE: Declarații

Primele două echipe clasate în fiecare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sute de oameni din Alba au căzut victime ale țepelor pe internet. Metodele prin care hackerii ajung să fure bani din conturi

Published

on

Sute de oameni din Alba au căzut victime ale țepelor pe internet. Polițiștii din Alba au atras atenția cu privire la fraudele informatice și modul în care utilizatorii de internet, sau rețele sociale pot cădea victime.

Investițiile în platforme frauduloase, fishing-ul prin SMS și fraudele realizate prin utilizarea platformelor de comerț online reprezintă unele dintre cele mai utilizate metode de operare în acest sens.

Informațiile au fost transmise într-o conferiță de presă organizată de IPJ Alba în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement