Connect with us

Alba

Un bărbat din Alba, înjunghiat în zona inimii de cel căruia i-a oferit o cafea la un bar. Motivul pentru care era să fie ucis

Publicat



A simțit o arsură în piept, a scăpat paharul din mână și a ieșit în fața barului – momentul în care un bărbat din Aiudul de Sus și-a dat seama că a fost înjunghiat cu un briceag, în zona inimii, de către un alt bărbat căruia i-a oferit o cafea.

Fapta care a șocat comunitatea din Aiudul de Sus s-a petrecut pe 2 aprilie 2020, dar magistrații Tribunalului Alba l-au condamnat pe făptaș abia opt luni mai târziu, pe 15 decembrie 2020. În urma pedepsei primite, inculpatul a făcut apel, iar dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Ce s-a întâmplat

În seara de 2 aprilie, în jurul orei 21.00, Vasile A. se afla într-un bar din Aiudul de Sus, la o masă de lângă tejgheaua barului.

La un moment dat, în local a intrat și C.M., alături de încă trei prieteni. Cei patru s-au așezat la o masă, iar C.M a mers la bar pentru a comanda ceva de băut, se arată în motivarea judecătorilor de la Tribunalul Alba.

La bar, bărbatul s-a întâlnit cu Vasile și i-a oferit o cafea, cafea pe care cel din urmă nu a refuzat-o.

În timp ce C.M. se întorcea la masă cu băutura, Vasile s-a ridicat de la masa la care stătea, a scos din buzunar un briceag cu lama de aproape 9 centimetri și i l-a înfipt celui…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

20 mai: Ziua Mondială a Metrologiei. Cum a apărut metrul ca unitate de măsură

Publicat

20 mai: Ziua Mondială a Metrologiei este sărbătorită anual la această dată pentru a comemora semnarea Convenției Metrului din 1875.

Principalul obiectiv al Convenției Metrului a fost să asigure uniformitatea măsurătorilor în întreaga lume, ceea ce este esențial pentru comerț, industrie,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Amplasarea radarelor la început de săptămână, în județul Alba. LISTA drumurilor, transmisă de IPJ

Publicat

Amplasarea radarelor în data de 20 mai 2024: Reprezentanții IPJ Alba au transmis lista drumurilor pe care se vor afla polițiștii care monitorizează traficul rutier. 

Amplasarea radarelor în data de 20 mai 2024

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Citește mai departe

Alba

”Căsătoria” cu Tudor Chirilă, în festival, la Alba Iulia. Dacă Gogol ar fi trăit în prezent ar fi scris despre Tinder și algoritmi

Publicat

Festivalul de teatru ”Povești” de la Alba Iulia a început cu o piesă de teatru clasică: ”Căsătoria” de Gogol. O piesă clasică, dar adaptată într-o manieră modernă. O adaptare în care personajele au fost ”dezbrăcate” de orice complexitate și lăsate simple. 

Pentru că teatrul te lasă...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Titi Aur: Școala de șoferi este în România mult sub nivelul anilor 80. Peste 1600 de oameni mor anual în accidente, în România

Publicat

Școala de șoferi este în România mult sub nivelul anilor 80, spune Titi Aur, fost pilot și fondator al unei școli de conducere auto defensivă.

Bilanț negru pe șoselele din România. Peste 1.500 de oameni au murit în accidente rutiere în 2023

Una dintre principalele cauze este folosirea telefonului în timpul condusului, dar şi lipsa...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe