Connect with us

Alba

Un bărbat din Alba Iulia care a jefuit un cazino din centrul orașului, trimis în judecată. Câți bani a furat și unde a fost prins

PublicatUn bărbat din Alba Iulia care a jefuit un cazino din centrul orașului a fost trimis în judecată. Trimiterea în judecată a venit la două luni de la fapta comisă.

Bărbatul a bătut-o pe una dintre fetele angajate în cazino pentru a o obliga pe aceasta să îi dea banii din seiful sălii de jocuri. 

Acum, inculpatul se află în arest preventiv, în Penitenciarul Aiud.

Fapta pentru care a fost trimis în judecată a avut loc în noaptea de 8 martie 2024. Cazinoul în care a comis atacul este ”House of Games”, aflat chiar în centrul orașului.

După atac a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Începe procesul bărbatului din Alba care l-a ucis pe unchiul iubitei sale. Cum s-a petrecut crima din Sâncel

Publicat

Începe procesul bărbatului din Alba care l-a ucis pe unchiul iubitei sale. Este vorba despre Rareș Gligor, un bărbat din Alba care în noaptea de 9 aprilie 2024, acesta a comis o crimă. 

Bărbatul a decedat, iar atacatorul a fugit de la locul crimei. A fost reținut la scurt timp de polițiști, iar de atunci se află în arest preventiv.

În data de 23 mai 2024,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evaluarea Națională, clasa a VI-a. Marți și miercuri au loc probele la Limbă și comunicare și Matematică și științe ale naturii

Publicat

Evaluarea Națională, clasa a VI-a. Elevii claselor a VI-a vor susține marți și miercuri Evaluarea Națională din anul școlar 2023-2024. Potrivit calendarului, prima probă a evaluării naționale la finalul clasei a VI-a, la Limbă și comunicare, va avea loc pe 28 mai.

Evaluarea Națională, clasa a VI-a

Durata alocată rezolvării este de 60 de minute pentru fiecare test administrat.

Testele sunt evaluate în cadrul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Transapuseana: cât costă investiția pentru cel mai spectaculos drum din Alba, în etapa a doua. Când vor fi gata lucrările

Publicat

Transapuseana: al doilea lot din cel mai spectaculos drum din Alba urmează să fie deschis în vara acestui an. Drumul care șerpuiește printre peisaje frumoase, unele dintre ele mai puțin cunoscute turiștilor, este accesibil pe lotul I ce a fost deja recepționat, la începutul lunii mai.

Traseul este presărat de case tradiționale părăsite,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

28 mai: Recitalul olimpicilor din Alba, in memoriam Carl Filtsch, la Palatul Principilor din Alba Iulia. Program

Publicat

În 28 mai, se sărbătoresc 194 de ani de la nașterea compozitorului Carl Filtsch. Cu această ocazie, la Palatul Principilor din Alba Iulia este prezentat un recital al olimpicilor județului Alba.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe