Connect with us

Alba

Un bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de poliție după ce a VIOLAT o tânără, într-o locuință din oraș

Publicat



Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut pentru viol. Ar fi constrâns o tânără să întrețină relații sexuale cu el. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 mai 2021, polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de viol.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în seara zilei de 11 mai, în timp ce se afla într-o locuință din municipiul Alba Iulia, ar fi constrâns-o pe o tânără de 22 de ani, din Alba Iulia, să întrețină, cu el, raporturi sexuale.

Potrivit concluziilor medico – legale, tânăra ar avea nevoie de 5 – 6 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 13 mai, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noaptea Muzeelor la Alba Iulia: Participă Palatul Principilor și Muzeul Principia. Precizările directorului Robert Roman. VIDEO

Publicat

Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la Noaptea Muzeelor, un eveniment boicotat la nivel național de foarte multe muzee mari, din cauza salarizării personalului.

”Centrul Cultural Palatul Principilor prin cele două muzee pe care le deține, Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia va sărbători și va continua derularea evenimentului Noaptea Muzeelor.

Din punctul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Serbarea Narciselor de la Negrileasa, 18-19 mai 2024. Programul evenimentului: Surprize pregătite de vedetele Munților Apuseni

Publicat

Serbarea Narciselor de la Negrileasa, are loc în acest weekend, 18-19  mai 2024. Evenimentul este moment de sărbătoare atât pentru comunitatea locală, cât și pentru vizitatori. Totodată, este evidențiat respectul față de natură.

Rezervaţia se află în Munţii Metaliferi, la est de Vârful Vâlcoi (1.348 m), între Valea Negrilesei şi Valea Grozei.

Citește mai departe

Alba

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Surprizele din noul sezon de vară 2024

Publicat

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Arsenal Aventura & Aqua Park anunță începerea noului sezon și deschiderea bazinelor de înot, începând de sâmbătă, 18 mai.

”Nouă tobogane diverse, după preferințe, în interior sau aer liber, cu locuri special amenajate pentru relaxare, așteapta iubitorii de distracție acvatică.

Cele mai apreciate de către vizitatori sunt...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rezultate extraordinare ale eleviilor Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, la ”Sunetul muzicii” Sibiu

Publicat

Rezultate extraordinare ale eleviilor Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, la ”Sunetul muzicii” de la Sibiu. 

Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, sub îndrumarea profesorului Daniel Avram, au ocupat primele trepte ale podiumului.

  • Sântimbrean Bianca
  • Goșa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe