Connect with us

Alba

Un bărbat din Blaj intrat într-o casă și a furat un telefon mobil. Ce măsuri au luat polițiștii

Published

on



Un bărbat din Blaj a fost reținut de polițiști după ce a intrat într-o casă și a furat un telefon mobil. Bunul sustras a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, joi, 3 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Blaj.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, joi dimineața,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Scandal într-o familie din Bistra. Bărbat reținut de poliție, după ce și-a lovit tatăl. Ce s-a întâmplat

Published

on

Scandal într-o familie din Bistra. Un bărbat a fost reținut de poliție, după ce și-ar fi lovit tatăl. Acesta avea ordin de protecție eliberat pe numele său din iulie și nu l-a respectat.

Potrivit IPJ Alba, joi, 3 octombrie, polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Bistra. Acesta este cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violență în familie.

Din primele cercetări,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Admitere la școala de subofițeri de pompieri 2024. Se mai fac înscrieri până în 6 octombrie. Acte necesare și condiții

Published

on

Admitere la școala de subofițeri de pompieri 2024. Se mai fac înscrieri până în 6 octombrie pentru cele 300 de locuri la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

Cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil. Acestea se semnează și se transmit exclusiv în format electronic.

Pentru candidați din Alba, documentele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Bărbatul din Alba care l-a ucis pe unchiul iubitei sale, condamnat la închisoare cu executare. Cât va sta Rareș Gligor după gratii

Published

on

Rareș Gligor Udvar, bărbatul din Alba care l-a ucis pe unchiul iubitei sale și-a aflat pedeapsa. În data de 2 octombrie 2024, magistrații Tribunalului Alba l-au condamnat pe acesta la 13 ani de închisoare cu executare pentru omor. 

Cuțitul cu care Gligor l-a ucis pe bărbat a fost restituit de către magistrați familiei victimei. De asemenea și hainele pe care bărbatul le-a purtat în noaptea crimei i-au fost date înapoi. 

Crima s-a petrecut în noaptea de 10 aprilie 2024, într-o locuință din Sâncel. Cei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ce înseamnă titlul de Capitala Tineretului din România în 2026, câștigat de Alba Iulia. Ocazia care s-a ivit în lupta cu Brașovul

Published

on

Alba Iulia a fost desemnată Capitala Tineretului din România, în 2026. Social media și ziarele locale au fost inundate de informația în cauză. Politicienii locali s-au ”cățărat repede” pe informație și și-au arătat bucuria față de victorie. Parte din ei chiar au dat de înțeles că au contribuit și ei cumva în proiect. Însă, meritul este al unei echipe de tineri care a format un grup de lucru, au scris aplicația și au depus-o. 

De asemenea ceea ce s-a omis în comunicare este că Alba Iulia a ajuns…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement