Connect with us

Eveniment

Un bărbat din Brașov, plasat sub control judiciar după ce ar fi intrat în locuința fostei concubine și ar fi agresat-o

Published

on



Arhivă foto

Un bărbat a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce în noaptea de joi spre vineri a intrat în casa fostei concubine după ce a distrus ușa de acces în locuință. Totodată, bărbat ai fi lovit-o pe femeie.

Potrivit unui comunicat al IPJ Brașov, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce o persoană de sex masculin ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei sale concubine, de pe strada Prunului din municipiul Brașov.

Astfel, la data de 7 aprilie 2023, în jurul orei 01.30, polițiștii au fost sesizați, prin apel de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că fostul său concubin a distrus ușa de acces în locuință sa și a pătruns fără drept în imobil.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au procedat la identificarea bărbatului, în vârstă de 42 ani, din municipiul Brașov, și au stabilit că acesta ar fi pătruns, prin distrugerea ușii de acces, în locuința persoanei vătămate, refuzând să părăsească imobilul la solicitarea femeii, fapte care i-au creat acesteia o stare de temere.

Mai mult, conform celor declarate de persoana vătămată, bărbatul ar fi lovit-o în momentul în care a apelat telefonic organele de poliție.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea persoanei bănuite de comiterea faptelor pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brașov.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ceremonialul schimbului de gardă cu Garda Cetății Alba Carolina, reprogramat din cauza ploii

Published

on

Ceremonialul schimbului de gardă cu Garda Cetății Alba Carolina, care urma să aibă loc duminică, 29 septembrie, de la ora 12:00, va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, din cauza condițiilor meteo, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Potrivit programului oficial, spectacolul urma să fie oferit de Garda Mică (13 persoane și 3 cai), pe pietonala Mihai Viteazul, între porțile a IV-a și a III-a, cu ceremonial de schimb de gardă la ambele porți.

Ceremonialul schimbului de gardă adună în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Lăzile de zestre din satele Clujului, bogat împodobite cu motive tradiționale, adevărate opere de artă

Published

on

În zona montană a județului Cluj, în vechime, obiceiul ducerii zestrei miresei avea loc, de regulă, după nuntă.

Carul cu zestre era încărcat cu un obiect de mobilier, cum ar fi dulap, laiță sau lada de zestre,…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

ANAF vinde mașini și utilaje confiscate. Prețuri între 990 și 48.000 de euro. Licitațiile organizate în luna octombrie

Published

on

ANAF vinde mașini și utilaje confiscate. Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în luna octombrie mai multe licitații publice pentru vânzarea de mașini, motociclete și utilaje confiscate sau intrate în proprietatea statului. 

Acestea sunt organizate de către direcțiile generale regionale, prin administrațiie județene. Licitațiile reprezintă o oportunitate pentru cei interesați de achiziționarea unor autovehicule sau utilaje industriale, la prețuri mai mici decât cele de pe piață.

ANAF…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Limitarea responsabilității pentru posesorii de carduri, în cazul utilizării neautorizate. Precizări făcute de șeful ANPC

Published

on

Limitarea responsabilității pentru posesorii de carduri, în cazul utilizării neautorizate. Posesorii de carduri beneficiază de răspundere limitată pentru tranzacţii neautorizate, dacă nu au dat dovadă de neglijenţă voită sau intenţionată în legătură cu pierderea sau furtul acestuia, dacă au anunţat imediat banca emitentă sau instituţia desemnată de aceasta despre furt/pierdere, a explicat directorul general al Autorității Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel. 

„Poți fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement