Connect with us

Alba

Un bărbat va fi judecat pentru deținere de droguri, de magistrații Tribunalului Alba. Cum a spus că a făcut rost de ”cristal”

Published

on



Un bărbat a fost recent trimis în judecată de către procurorii DIICOT Alba Iulia, pentru deținere de droguri. Dosarul a trecut de cameră preliminară, în data de 26 septembrie.

Cantitatea cu care acesta a fost prins de polițiști este una relativ redusă, de aproape patru grame. Bărbatul care va ajunge în fața magistraților Tribunalului Alba a fost găsit cu droguri la el, în urma cu mai bine de un an.

S-a întâmplat pe 25 septembrie 20223, la Ocna Mureș. Atunci, polițiștii au tras pe dreapta un autoturism…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Accident pe Autostrada A1, Sebeș-Sibiu: Un TIR a lovit trei autovehicule. O femeie a ajuns la spital

Published

on

Un accident rutier a avut loc pe autostrada A1, sensul de mers Sebeș-Sibiu, marți, 1 octombrie, în jurul orei 18.00. Potrivit reprezentanților poliției, în accident au fost implicate patru autoturisme. 

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate a rezultat că în timp ce conducea un ansamblu TIR pe prima bandă, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Dâmbovița, a acroșat un ansamblu tir defect și un cap tractor aflate pe banda de urgență, apoi a acroșat un autoturism condus pe banda a…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Atelier de teatru pentru elevii de liceu din Alba Iulia, la ”Prichindel”, susținut de actorul Doru Taloș. Cum te poți înscrie

Published

on

Atelier de teatru pentru elevii de liceu din Alba Iulia. Teatrul de Păpuși ”Prichindel” alături de Asociația Reactor din Cluj Napoca organizează un proiect destinat elevilor de liceu din oraș. 

Este vorba despre un atelier de teatru documentar/ teatru social care va fi susținut de actorul Doru Taloș. Atelierele vor avea loc în perioada 25-27 octombrie, la sala teatrului de păpuși. 

Liceenii care doresc să participe la atelier se pot înscrie la adresa de email scrisă mai jos. Proiectul se numește ”ÎN…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO Premieră la Câmpeni: Compartiment de Cardiologie, deschis în cadrul Spitalului Orăsenesc

Published

on

La Spitalul din Câmpeni a fost deschis marți, 1 octombrie, Compartimentul de cardiologie. Noul compartiment reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite locuitorilor din oraș și din zona Munților Apuseni, a transmis primarul Cristian Dan Pașca. 

„Îi mulțumesc domnului conf. univ. dr. Mihai Ștefănescu, un profesionist de înaltă clasă, pentru că a ales să vină la Câmpeni și să-și pună experiența și cunoștințele în slujba comunității noastre.

Prezența…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Majorare indirectă a pensiilor pentru o categorie de pensionari, de la 1 octombrie. Creșterea poate ajunge la 100 de lei

Published

on

Majorare indirectă a pensiilor pentru o categorie de pensionari, de la 1 octombrie. Este vorba despre vârstnicii cu pensii mai mici de 3.000 de lei, care nu vor mai plăti impozit. 

Până acum, orice pensie mai mare de 2.000 de lei era impozitată.

Pragul până la care pensiile sunt impozitate cu 10% crește începând de la 1 octombrie de la 2.000 la 3.000 de lei.

Astfel, cei care au primit sume mai mari la recalculare nu vor pierde nimic prin depășirea pragului anterior.

Vezi și: Cum se calculează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement