Connect with us

Eveniment

Un bebeluș și un tânăr de 21 de ani, printre victimele Covid din ultima zi

Publicat


Un bebeluș de trei luni și un tânăr de 21 de ani se numără printre persoanele confirmate cu Covid și decedate în ultimele 24 de ore, a transmis sâmbătă GCS.

Astfel, conform GCS, este vorba de un pacient de sex masculin din județul Bacău, în vârstă de 0,3 ani, care prezenta comorbiditîți.

GCS a raportat sâmbătă și un deces la categoria de vârstă 20-29 de ani. În acest caz, este vorba de un tânăr de 21 de ani, din județul Sibiu, care era nevaccinat și prezenta comorbidități.

În total, în ultimele 24 de ore au fost raportate 282 de decese la pacienți confimați cu noul coronavirus, dintre care trei anterioare datei de referință. MEDIAFAX

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Aiud și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 25 aprilie

Publicat

sediul electrica

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba. Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de întreținere a rețelei. 

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Aiud și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Joi, 18 aprilie

  • Șpring – orele 8.00-15.00 (7…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Accident între o motocicletă și o mașină în Deușu. Motociclistul nu avea permis

Publicat

Un accident rutier s-a produs, luni, pe DJ109A, la ieșirea din localitatea Deușu, după ce un bărbat de 37 de ani, care se deplasa cu o motocicletă în direcția localității Panticeu, a intrat în coliziune cu autoturismul care…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii. În România, a fost marcată pentru prima dată în Ardeal

Publicat

ziua mondiala a vocii

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii este sărbătorită în fiecare an la această dată, pentru a evidenția importanța vocii umane în comunicare, în exprimarea emoțiilor și în conexiunea umană.

Această zi își propune să aducă conștientizare asupra sănătății vocale, precum și asupra problemelor și tulburărilor legate de voce.

Ziua Mondială a Vocii este o oportunitate de a sublinia importanța menținerii sănătății vocale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Amendă de 1000 de lei la Aiud pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe trotuar. Cum a fost identificată

Publicat

O persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe trotuar a fost amendată cu 1000 de lei la Aiud. Poliția locală caută și alte persoane care aveau același obicei. 

”Am constatat că în noua zonă de agrement și recreere amenajată pe strada Avram Iancu, zonă frecventată de tot mai mulți aiudeni, se consumă semințe ale căror resturi se aruncă pe jos.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, Poliția Locală a identificat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe