Connect with us

Cluj

Un clujean CONDUCE America. Ben Toma este LIDERUL majorităţii din Camera Reprezentanţilor statului Arizona, SUA

Publicat



Unul dintre cei mai importanţi oameni politici din SUA, cel puţin din statul Arizona, este un clujean, Ben Toma. El este liderul majorităţii parlamentare din Camera Reprezentanţilor statului Arizona.

ben toma familie fb

Republican cu 5 fete, liderul majorităţii

Ben Toma s-a născut în 1979 la Cluj-Napoca şi a plecat în SUA în 1987. S-a căsătorit în 1998 şi are cinci fiice: Benita, Deniza, Bianca, Alexa şi Gabriela. El este broker imobiliar şi a fost ales în Camera Reprezentanţilor în 2018, după ce anterior, în aprilie 2017, el a fost numit în acelaşi for în urma demisiei unui parlamentar.

ben toma familie

Ben Toma, membru al Partidului Republican, a fost şi președinte al Comitetului pentru mijloace și mijloace al Camerei Reprezentanţilor, un susținător deschis al planului de reducere a impozitelor și un oponent declarat al creșterii veniturilor, iar din ianuarie 2021 este liderul majorităţii parlamentare.

Proiecte de interes comun pentru România şi Arizona

Printre altele, el a avut întâlniri oficiale cu ultimii doi ambasadori români în SUA, cu Andrei Muraru şi cu George Cristian Maior, şi el clujean.

„Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru, a efectuat o vizită în statul Arizona, în perioada 16-19 decembrie 2021, în cadrul căreia a avut o serie de întâlniri cu guvernatorul statului, Doug Ducey; secretarul de stat Katie Hobbs; speaker-ul Camerei Reprezentanţilor a Arizonei, Russell Bowers, liderul majorităţii din Camera Reprezentanţilor Ben Toma şi primarul oraşului Phoenix, capitala statului, Kate Gallego.

În cadrul întâlnirilor s-a observat interesul crescut al partenerilor americani faţă de România, inclusiv prin prisma dimensiunilor economice, comerciale şi de…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Unul dintre Popeștii de la FCSB vrea la „U” Cluj. Ce SALAR va avea

Publicat

Unul dintre cei doi Popescu de la FCSB vrea să plece. Ovidiu Popescu nu și-a prelungit înțelegerea cu clubul și a ales să semneze cu Universitatea Cluj, scrie Fanatik

Mijlocașul de 30 de ani a refuzat oferta de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Împreună printre paginile cărților. Festivalul de lectură pentru copii NARATIV în premieră la Cluj-Napoca

Publicat

Festivalul de lectură Narativ a debutat sâmbătă, începând cu ora 10:00, la Liceul Greco-Catolic ,,Inochenție Micu” din Cluj. Participarea elevilor a fost liberă, iar atelierele organizate au stârnit un interes…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. ACCIDENT în Cluj-Napoca. Patru mașini implicate. Femeie dusă la SPITAL

Publicat

Un accident rutier a avut loc, duminică seara, pe str. Branului din Cluj-Napoca. O femeie a fost dusă la spital pentru investigații.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

CFR Cluj, aproape să aibă un nou PREȘEDINTE. Va semna zilele următoare

Publicat

CFR Cluj este aproape să aibă un nou președinte. Este vorba de Cristi Balaj care este aproape de a semna din nou cu ardelenii, după ce și-a dat demisia în aprilie. 

Conform surselor GSP, la sugestia antrenorului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe