Connect with us

Eveniment

Un copilaș și o femeie, duși la spital după un incendiu cu degajări mari de fum la o casă din Târgu Mureș

Publicat


Un incendiu cu degajări mari de fum, a izbucnit, marți la amiază, produs la o locuință din Târgu Mureș. O femeie și un copil au ajuns la spital.

Potrivit ISU Mureș, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină marți, 28 martie 2023, în jurul orei 13:00, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul panoului electric unei locuințe din municipiul Târgu Mureș, strada Prietenie.

La sosirea forțelor la locul evenimentului incendiul se manifesta izolat, fără flacără, cu degajări mari de fum, la panoul electric al casei, două victime (un adult de sex feminin, 36 de ani și un minor de sex masculin, în vârstă de 3 ani) fiind preluate de echipajul SMURD și transportate la UPU Târgu Mureș cu suspiciune de intoxicație cu fum, pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Se intervine pentru lichidarea incendiului și pentru ventilarea încăperilor inundate cu fum.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și o ambulanță SMURD.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Primăria Alba Iulia concesionează o parcelă de 1,8 ha pentru investitori, în zona șoselei de centură. Care este prețul de pornire

Publicat

Primăria Alba Iulia concesionează o parcelă de 1,8 ha pentru investitori. Consiliul Local din Alba Iulia a aprobat, în ședința de joi, 29 februarie, scoaterea în procedură de licitație publică a unei parcele în suprafață de 18.104 metri pătrați.

Terenul se află în apropierea șoselei de centură, în zona „Parcului de Activități”, mai precis în zona economică a orașului.

Potrivit viceprimarului Emil Popescu, parcela,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Bursă de locuri de muncă la Câmpia Turzii. 147 de persoane au fost selectate pentru angajare

Publicat

O bursă de locuri de muncă a fost organizată joi la Câmpia Turzii. Peste 21 de angajatori au fost prezenți, iar aceștia au oferit 300 de locuri de muncă.

Bursa de locuri de muncă a fost organizată de Agenția…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Mărțișorul: Povestea voinicului care a eliberat Soarele. Tradiții, legende și superstiții de 1 Martie

Publicat

Mărțișorul: Povestea voinicului care a eliberat Soarele. Ziua de 1 Martie, prima zi a primăverii, este înconjurată de tradiții, legende și superstiții. 

Originile mărțișorului nu sunt cunoscute exact, dar prezența sa atât la români cât și la bulgari (sub numele de Martenița) este considerată ca fiind datorată substratului istoric comun.

Se mai consideră, de asemenea, că sărbătoarea mărțișorului a apărut pe vremea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

CTP Cluj: Se INTRODUCE linia de transport M81 ce va lega Cluj-Napoca de Săvădisla

Publicat

Răspunzând cerințelor de dezvoltare a accesibilității și mobilității locuitorilor din Zona Metropolitană Cluj, Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu Primăria Săvădisla, informează asupra faptului că UAT Săvădisla a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe