Connect with us

Alba

Un deținut al Penitenciarului Aiud care a provocat dezastru în celulă, trimis în judecată. Ce lucruri a distrus

Publicat



Un deținut al Penitenciarului Aiud a fost recent trimis în judecată pentru distrugere. Dosarul care va fi judecat de magistrații Judecătoriei Aiud, a trecut în data de 13 august de cameră preliminară. 

Între timp acesta a fost transferat la Penitenciarul Oradea. Faptele pentru care bărbatul va fi judecat în 2024, s-au petrecut la jumătatea anului 2021, în luna mai.

Atunci, nervos, bărbatul a...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Omologarea provizorie a rasei Ciobănesc Românesc Corb: Aviz favorabil de la Federaţia Chinologică Internaţională

Publicat

Omologarea provizorie a rasei Ciobănesc Românesc Corb: Federaţia Chinologică Internaţională ar putea anunţa săptămâna viitoare acest lucru. Comisia de standarde şi cea ştiinţifică au emis un raport favorabil în acest sens.

Anunțul a fost făcut de preşedintele Asociaţiei Chinologice Române, Cristian Ştefănescu, citat de Agerpres.

„În ceea ce priveşte rasa Ciobănesc Românesc Corb, este o rasă ancestrală cu nucleu în Carpaţii Meridionali, în special zona Râşnov, Predeal, Rucăr şi Bran, rasă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Delegație a Ambasadei Statelor Unite ale Americii, la Biblioteca Județeană Alba. Discuții despre proiecte de colaborare

Publicat

O delegație de la Ambasada Statelor Unite ale Americii din București va fi prezentă luni, 16 septembrie, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. În cadrul întâlnirii se vor pune bazele proiectelor și colaborărilor viitoare dintre cele două instituții.

Vizita va debuta, de la ora 15.30, cu prezentarea colecției de carte și a activității bibliotecii județene. Apoi, va fi prezentată colecția American Shelf (Raftul American) Alba Iulia, anunță reprezentanții bibliotecii.

Din delegația ambasadei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Miriam Bulgaru, calificată în semifinalele Ţiriac Foundation Trophy. Și-a asigurat un cec de 5.300 de dolari şi 49 de puncte WTA

Publicat

Jucătoarea de tenis din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari şi găzduit de Centrul Naţional de Tenis, după ce a învins-o pe rusoaica Alevtina Ibraghimova cu 6-2, 6-2.

Miriam Bulgaru (25 ani, 202 WTA) s-a impus după o oră şi 23 de minute în faţa unei adversare venite din calificări (19 ani, 335 WTA), potrivit Agerpres.

Sportiva din Alba Iulia a servit mai bine şi a câştigat fără emoţii,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cât timp poți fi plătit cu salariul minim. Proiect de lege care limitează perioada și obligă angajatorii să îți dea mai mulți bani

Publicat

Cât timp poți fi plătit cu salariul minim. Un proiect de lege privind salariul minim european, limitează perioada până la care poți fi ținut cu minimul pe economie și obligă angajatorii să îți dea mai mulți bani. 

Comisia pentru Afaceri Europene din Senat a dat un aviz favorabil proiectului de lege privind introducerea salariului minim european. Avizul a fost obținut pe data de 11 septembrie.

După adoptarea de către Senat și Camera Deputaților, legea merge către președinte pentru promulgare.

Cât timp…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate