Connect with us

Alba

Un fost deținut al Penitenciarului Aiud va ajunge iar în fața magistraților. Ce distrugeri a provocat cât timp a fost închis

Publicat


camera penitenciar, inchisoare, aiud

Un fost deținut al Penitenciarului de Maximă Aiud va ajunge din nou în fața magistraților. Este vorba despre o faptă pe care a comis-o chiar în închisoare. 

În data de 6 februarie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Acesta va fi judecat pentru distrugere.

Faptele s-au petrecut în data de 9 noiembrie 2022, iar paguba a fost de aproape 600 de lei.

Potrivit motivării instanței bărbatul…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Preț redus la produse înainte de expirare în magazine. Măsuri de reducere a risipei alimentare și pentru restaurante și cantine

Publicat

Consumatorii vor putea beneficia de preţuri reduse la alimente înainte de data expirării. Parlamentul a aprobat măsuri ce trebuie respectate de magazine, restaurante, cantine și autorități. Obligațiile sunt pentru reducerea risipei alimentare.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de lege modifică şi completează Legea nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare. S-au înregistrat 245 voturi pentru, unul contra şi 13…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Titularizare și Definitivat 2024. Noi programe de studii pentru profesori și posturi redenumite. LISTA disciplinelor

Publicat

Centralizator discipline Titularizare și Definitivat 2024. Ministerul Educației a pus în consultare publică proiectul privind disciplinele și probele de concurs pentru cele două examene. 

Centralizatorul cuprinde

  • disciplinele din învățământul preuniversitar
  • domeniile și specializările absolvenților învățământului liceal pedagogic, postliceal și superior
  •  probele de concurs valabile pentru încadrarea personalului didactic…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Transportul cu taxi va fi mai scump. Se dublează tarifele de pornire, taxi-urile vor putea circula pe benzile de autobuze

Publicat

Transportul cu taxi va fi mai scump. Un proiect de lege adoptat de Senat prevede că tarifele de pornire se dublează. Legislația se modifică și privind dreptul taxiurilor de a circula pe benzile de autobuze.

Legea taximetriei este propusă pentru modificare având în vedere că varianta actuală datează de acum 20 de ani, iar condițiile tehnice și economice s-au schimbat.

Sunt vizate schimbări privind

  • stabilirea tarifelor/prețului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primarul Dorin Nistor: Sebeșul a contractat primele 9 autobuze electrice

Publicat

Anul 2024 este cel în care Sebeșul va consemna un mare pas pentru îmbunătățirea serviciului public local de transport oferit cetățenilor prin asigurarea unei alternative nepoluante, a transmis primarul Dorin Nistor. 

„Vă informam, în urmă cu un an, că Primăria Municipiului Sebeș a obținut o finanțare nerambursabilă europeană din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local.

La finalizarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe