Connect with us

Eveniment

Un jandarm a găsit în parcul Tineretului un portofel cu bani și l-a predat la poliție

Publicat



Un sibian își făcea deja planul de acțiune despre cum o să se plimbe pe la instituțiile din oraș pentru a-și reface actele pe care le-a pierdut. erau în portofelul în care avea și bani. Doar că a scăpat de „umblătură” datorită unui jandarm care le-a găsit pe toate pe o bancă din Parcul tineretului. cu ajutorul polițiștilor sibianul și-a recuperat bunurile pierdute.

După ce a găsit banii și actele, plutonierul adjutant David Constantin s-a deplasat imediat la sediul IPJ Sibiu, iar cu ajutorul polițiștilor proprietarul bunurilor pierdute a fost identificat, un bărbat din județul Sibiu, care a fost invitat la sediul instituției pentru a le recupera.
După ce a constatat că nu-i lipsește nimic din ceea ce a uitat pe banca din parc, bărbatul i-a…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Clujul are o filială a Camerei de Comerț și Industrie România – China

Publicat

Camera de Comerț și Industrie România – China, filiala Cluj-Napoca, a fost inaugurată, joi seară, la eveniment fiind prezent și ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Han Chunlin.

Președintele…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Simpozion despre teologie și medicină la Alba Iulia. Participă reprezentanți ai Bisericii și specialiști din mai multe țări

Publicat

În perioada 13-15 mai 2024, la Alba Iulia se desfășoară a XXIII-a ediție a Simpozionului Internațional de Știință, Teologie și Artă (ISSTA). Tema evenimentului din acest an este Teologie și medicină: dimensiunea bioetică și terapeutică a credinței și a științei”.

Această manifestare academică internațională va reuni nume importante din țară și din străinătate. Vor participa specialiști din domeniul cercetării teologice și al altor discipline socio-umane.

Evenimentul se va desfășura la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Izvorul Tămăduirii. Semnificația Vinerii Scumpe din Săptămâna Luminată. Ce obiceiuri și tradiții respectă creștinii?

Publicat

Vineri, în calendarul ortodox, este prăznuită sărbătoarea Izvorul Tămăduirii. Tradiția spune că bolnavii care se spală în cu apă sfințită în Vinerea Scumpă sunt vindecați de boală.

Anual, în prima…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Claudiu Târziu (AUR): Începe lupta pentru DEBARONIZAREA României și pentru întoarcerea la normalitate a Uniunii Europene

Publicat

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere AUR și candidat pentru Parlamentul European, transmite un mesaj de încredere în șansele Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile din 9 iunie.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe