Connect with us

Alba

Un jandarm din Alba, condamnat după ce a bătut doi tineri într-un orfelinat. Cei doi copii, cunoscuți cu probleme de comportament

PublicatUn jandam din Alba a fost condamnat de Tribunalul Militar Cluj Napoca, pentru purtare abuzivă. Mai exact, după ce a bătut doi copii într-un orfelinat din Blaj. 

Motivarea instanței a fost recent făcută publică, fiind disponibilă pe portalul CSM,... Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO ȘTIREA TA: Urs surprins la plimbare pe strada principală din Vurpăr. Animalul mergea pe lângă casele oamenilor

Publicat

Un urs a fost surprins pe strada principală din Vurpăr, Vințu de Jos. Animalul a fost văzut de un cititor alba24.ro, marți seara (23 iulie) în jurul orei 23.00.

Fotografia a fost făcută, pe strada principală, într-o zonă populată.

Din ce în ce mai mulți urși sunt prezenți în zone populate din județul Alba. În noaptea de duminică spre luni, prezența unui urs a fost semnalată în  zona localității Petrești.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Schimbare radicală a vremii, anunțată de directorul ANM. Temperaturile scad brusc și vom avea parte de furtuni

Publicat

Schimbare radicală a vremii, anunțată de directorul ANM. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a precizat că în România se va produce o inversiune termică, iar în zilele de joi și vineri vom avea temperaturi de maxim 28 de grade. Potrivit acesteia, în toată țara vor scădea temperaturile și vom avea parte de furtuni, vijelii și intensificări ale vântului.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ASTĂZI: Circulație restricționată temporar pe DN 67C Transalpina, în zona localităților Mărtinie și Căpâlna. Precizările CNAIR

Publicat

Circulația rutieră urmează să fie restricționată temporar miercuri, 27 iulie, pe DN 67C Transalpina, în zona localităților Mărtinie și Căpâlna, pentru traversarea drumului național de către participanții la o competiție sportivă internațională. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Definitivat 2024: peste 130 de candidați din Alba, așteptați la proba scrisă. Examenul este organizat la 28 de discipline în județ

Publicat

Definitivat 2024: Peste 130 de candidați din Alba sunt așteptați să susțină miercuri, 24 iulie, proba scrisă în cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ.

În total, sunt 138 de candidați înscriși și admiși pentru susținerea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate