Connect with us

Eveniment

Un nou transplant renal la Cluj. Bolnav care făcea dializă de 15 ani a primit o nouă șansă la viață

Publicat


O nouă operație de transplant de rinichi a avut loc la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca. Un pacient în vârstă de 47 de ani a primit un rinchi prelevat de la un donator aflat în moarte cerebrală. Din păcate, a doua grefă s-a pierdut.

Medicii clujeni au realizat joi seara un nou trasplant de rinichi. Un pacient în vârstă de 47 de ani din Brașov este cel care a primit o nouă șansă la viață.

Transplant renal la Cluj: A scăpat de dializă după 15 ani

Potrivit purtătorului de cuvânt al ICUTR Cluj, dr. Gheorghiță Iacob, pacientul care a primit rinichiul făcea dializă de 15…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Mihnea Costachi, șahistul din Alba care a adus Romaniei cea mai mare performanță la “dezlegări”. Ce planuri de viitor are

Publicat

Șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi, a adus României cea mai mare performanță de până acum la Campionatul European de Șah, proba Dezlegări.

Maestrul internațional din Alba Iulia s-a situat pe locul patru la general, după ce a concurat cu 71 de șahiști, din 20 de țări. 

L-am invitat în studioul alba24.ro pentru a ne explica mai bine ce însemnă proba de dezlegări la șah, dar mai ales ce planuri are pe viitor.

Mihnea nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Armament militar, tiroliană și atelier de pictură: Ziua Porților Deschise la Divizia 4 Infanterie „Gemina”

Publicat

Sediul Comandamentului Diviziei 4 de Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, și-a deschis marți, 23 aprilie, porțile pentru sute de vizitatori, dornici de a pătrunde, pentru o zi, în universul forțelor armate.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Profesorul Iosif Fiț, propus pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia. Carieră didactică de peste 40 de ani

Publicat

Profesorul Iosif Fiț va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia. Distincția îi va fi oferită pentru cariera didactică, dirijorală și componistică de excepție.

În 42 de ani de activitate, Iosif Fiț a înființat și a dirijat 12 coruri mixte, 3 coruri bărbătești și 5 coruri de copii.

Activitatea didactică de peste 40 de ani s-a concretizat în numeroase premii obținute de elevi la olimpiadele naționale de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Carbochim Cluj-Napoca aniversează 75 de ani de la înființare. Investiții, 7 milioane de euro. Producția, mai mare cu 20%

Publicat

SC Carbochim S.A. Cluj-napoca, cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, aniversează la începutul lunii mai 75 de ani de la înființare, perioadă în care a funcționat fără întrerupere.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe