Connect with us

Alba

Un pompier voluntar al SVSU Teiuș a ieșit la pensie după 30 de ani de muncă în folosul comunității. Mesajul Primăriei

Publicat



Ioan Florea a ieșit la pensie după 43 de ani de muncă din care 30 în slujba comunității din Teiuș. Mai exact, în ultimii 30 de ani bărbatul a fost pompier voluntar al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș. 

La ieșirea la pensie, bărbatul a primit felicitările primăriei dar și mai multe cadouri din partea administrației locale.

”Într-o atmosferă emotionantă, la remiza PSI Teius, sediul formatiei SVSU a avut loc o festivitate menită sa marcheze un moment important din viata Primariei Teius si a echipei SVSU.

Este vorba despre ieșirea la pensie a colegului nostru Florea Ioan, care după 43 de ani de activitate din care peste 30 sunt în slujba comunității teiușene! Ca de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Protest la Serviciul Județean Alba al Arhivelor Naționale. Angajații au intrat în grevă timp de o oră

Publicat

Angajații Serviciului Județean Alba al Arhivelor Naționale au decis vineri să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul între orele 9:30 și 10:30. 

”Angajații din Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba, alături de colegii din toată țara, își exprimă profunda nemulțumire față de discriminarea salarială și nedreptatea cu care se confruntă în comparație cu colegii lor din alte instituții județene” au transmis aceștia, într-un comunicat de presă.

Din luna ianuarie 2024, s-a inițiat un proces de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

O importantă delegație germană a vizitat proiecte în valoare de peste 120 milioane euro, coordonate de ADR Centru în Alba și Sibiu

Publicat

Începând cu anul 2023, cooperarea dintre Landul Brandenburg din Germania și Regiunea Centru a intrat în cel de-al treilea deceniu de activitate. În cursul anului trecut au fost organizate șase tipuri de evenimente bilaterale, iar la jumătatea lunii mai 2024, Regiunea Centru a fost gazda celei mai importante delegații oficiale germane din ultimii cinci ani. Este vorba de vizita reprezentanților Comisiei pentru Dezvoltare și Afaceri Europene a Parlamentului acestui land german, vizită care a reunit oameni politici din toate partidele aflate în legislativul landului, dar și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Înscrieri la grădiniță sau creșă 2024. De luni, 20 mai, se pot depune cereri pentru reînscrieri. Calendar, condiții, acte necesare

Publicat

Înscrieri la grădiniță sau creșă 2024. Cererile pentru reînscrieri pot fi depuse din 20 mai. Înscrierile se desfășoară din 27 mai.

Pentru reînscriere la grădiniță, părintele/reprezentantul legal al copilului completează o cerere scrisă adresată conducerii unității de învățământ respective.

În cazul înscrierii, părintele/reprezentantul legal al copilului atașează și documentele doveditoare, care sunt analizate și validate de către comisia de înscriere de la nivelul unității, potrivit metodologiei.

Copiii din grupa mare – nivel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO – VIDEO: Se lucrează intens la Drumul Expres care va scoate Turda de pe traseul dintre Alba Iulia și Cluj-Napoca

Publicat

FOTO – VIDEO: Se lucrează intens la Drumul Expres care va scoate Turda de pe traseul Alba Iulia- Cluj Napoca, cel care va face conexiunea dintre Autostrada Transilvania și DN1, în dreptul localității Tureni. 

Lucrările la DEx 4, care va avea 5 kilometri, au ajuns la un stadiu fizic de 28%, potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, citată de Cluj24.ro.


De asemenea, au început lucrări la infrastructură la:

  • pasaj pe DN1 457+320 peste drum expres km 4+846;
  • viaduct pe Drum Expres km 4+341 peste Valea Racilor;
  • pasaj pe drum expres km 0+337;
  • pod pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe