Connect with us

Alba

Un primar din Alba a primit titlul de ”Cetățean de Onoare” al comunei sale, pe ultima sută de metri înainte de a-și preda mandatul

Published

on



Un primar din Alba a devenit cetățean de onoare al comunei pe care o conduce. Este vorba despre primarul comunei Stremț, Traian Ștefan Popa. 

Acesta a devenit cetățean de onoare în septembrie 2024. Traian Popa (PSD) a pierdut alegerile din vară în fața unui candidat al PNL.

Pe ultima sută de metri, înainte să predea mandatul de primar, consiliul local pe care încă îl controlează, i-a acordat titlul de cetățean de onoare.

Hotărârea a trecut de consiliul local, deși nu a fost postată pe site-ul…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cât costă să fii student la Alba Iulia, dacă nu ai prins loc la buget, la UAB sau extensia UTCN. Comparație cu București sau Cluj

Published

on

Mii de studenți au început noul an universitar la Alba Iulia, atât la Universitatea „1 Decembrie 1918”, cât și la extensia Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Studenții care nu au reușit să obțină un loc la buget sunt nevoiți să achite anual o taxă de școlarizare. Valorea acesteia variază de la o universitate la alta, dar și între facultăți și specializări.

O situație aparte este reprezentată de cea mai scumpă taxă de școlarizare la UAB pe care o regăsim la specializarea cinematografie,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Noi dosare în programul ”Rabla Plus”, aprobate de AFM

Published

on

Noi dosare în programul ”Rabla Plus”, aprobate de AFM. Comitetul de avizare al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat, miercuri, noi dosare de finanţare în valoare de 22,427 milioane de lei în cadrul programului „Rabla Plus”.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, transmis AGERPRES, noile liste conţin 298 de dosare avizate, pentru 979 de ecotichete, dintre care 189 pentru autovehicule electrice hibride, 776 pur electrice şi 14 motociclete electrice.

Valoarea totală de finanţare se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Copil de 12 ani, rănit pe terenul de sport de la Micești. Panoul unui coș de baschet a căzut peste el

Published

on

Copil de 12 ani, rănit pe terenul de fotbal de la Micești. Panoul unui coș de baschet a căzut peste el, au anunțat reprezentanții IPJ Alba. 

Acesta a fost rănit. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță și echipaje de Poliție.

Copilul a fost dus de urgență la spital.

Baza sportivă Stadion Micești a fost modernizată recent cu o investiție de peste 6,7 milioane de lei.

Contractul de proiectare și execuție pentru baza sportivă din cartierul Micești a fost semnat în 20 mai…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Obeliscul din Alba Iulia este înclinat. Primarul Gabriel Pleșa: Este nevoie de expertiză tehnică. Povestea inedită a monumentului

Published

on

Obeliscul din Alba Iulia este înclinat, iar primăria intenționează realizarea unei expertize tehnice și a unui studiu geotehnic, pentru a evalua starea structurii și a terenului din jurul monumentului. 

Administrația locală confirmă astfel o scanare digitală realizată cu peste un an în urmă de specialistul Călin Șuteu.

Vezi detalii aici: FOTO – Obeliscul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia este ÎNCLINAT. Dovezi după o scanare digitală a monumentului

Faptul că monumentul este înclinat a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement