Connect with us

Eveniment

Un șofer beat s-a răsturnat în șanț pe Calea Șurii Mici – Transporta o cisternă plină cu ulei

Publicat


Un șofer beat s-a răsturnat cu cisterna în șanț pe Calea Șurii Mici. Este al doilea eveniment rutier ce are loc joi în această zonă.

Potrivit polițiștilor, un șofer care circula pe Calea Șurii Mici a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț. Omul era la volanul unui cap tractor cu cisternă și transporta zeci de tone de ulei alimentar.

„Pe Calea Șurii Mici din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și cisternă spre Șura Mică, pe un tronson de drum în curbă, un ialomițean în vârstă de 45 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul transporta 25 de tone de ulei alimentar. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale….

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

COD ROȘU de vreme rea în Județul Alba. Se vor semnala ploi, vijelii și grindină

Publicat

Autoritățile au emis un COD ROSU de vreme rea, valabil în centrul și estul județului Alba.

Perioada de valabilitate este 23.06.2021 15:45 – 16:30.

Se vor semnala ploi însemnate cantiativ de 50-60 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vijelii, descărcări electrice.

Sursă: ISU Alba

Știre în actualizare

Vezi mai mult pe Alba24

Citește mai departe

Eveniment

Incident cu bombe în Marea Neagră – Un bombardier rusesc a aruncat bombe în jurul unei nave britanice

Publicat

Incident cu bombe în Marea Neagră – Un bombardier rusesc a aruncat bombe în jurul unei nave britanice | Ora de Sibiu

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe

Alba

Senatorul PNL de Alba Sorin Bumb: Senatul a aprobat acordul cu SUA pentru modernizarea centralei nucleare de la Cernavodă

Publicat

”Ședința Senatului de ieri, 22 iunie, constituie un moment istoric pentru siguranța energetică a României și pentru viitorul energiei  nucleare moderne în România; a fost aprobată legea care ratifică acordul semnat în decembrie 2020 cu  Statelor Unite ale Americii privind cooperarea în legătură cu proiectele nuclearo-energetice de la Cernavodă şi în sectorul energiei nucleare civile din România.

Se dă astfel undă verde începerii acestui proiect deosebit de important pentru sectorul energetic din România, acordul asigurând inclusiv finanțarea necesară pentru construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă și pentru retehnologizarea reactorului nr. 1.

Acest acord vine firesc pe parcursul euro-atlantic al țării noastre, fructificând beneficiile apartenenței României la UE și la NATO și întărind parteneriatul nostru strategic cu aceste organizații. România își securizează astfel o componentă vitală a dezvoltării sale – energia – beneficiind de experiența de peste 60 de ani a SUA, ca lider mondial în tehnologia și siguranța exploatării energiei nucleare.

Nu în ultimul rând, acordul contribuie substanțial la decarbonizarea economiei românești și la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, promovând o…

Vezi mai mult pe Alba24

Citește mai departe

Eveniment

Incidența în Sibiu scade la 0,05

Publicat

Doar 23 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în ultimele două săptămâni în municipiul Sibiu. În orașul de pe Cibin, rata incidenței a scăzut la 0,05/1.000 locuitori.

Vă informăm că rata de incidență cumulată la nivelul județului Sibiu este de 0,05/1000 de locuitori în ultimele 14 zile. În ceea ce privește rata de incidență cumulată în UAT-urile din județul Sibiu este următoarea:

UAT POPULATIE DEPABD CAZURI CONFIRMATE IN ULTIMELE 14 ZILE Rata de incidență
MERGHINDEAL 1642 1 0.61
CHIRPĂR 1942 1 0.51
SADU 2708 1 0.37
ORAŞ DUMBRĂVENI 8426 2 0.24
ORAŞ OCNA SIBIULUI 4349 1 0.23
ORAŞ AVRIG 15518 3 0.19
ROŞIA 6220 1 0.16
ORAŞ CISNĂDIE 25311 2 0.08
MUNICIPIUL SIBIU 170357 9 0.05
MUNICIPIUL MEDIAŞ 56329 2 0.04

 

Celelalte unități administrativ…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe