Connect with us

Alba

Un șofer din Alba Iulia s-a ales cu un dosar penal după ce a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri. Ce a făcut

Publicat



Un șofer din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a fost tras pe dreapta de polițiștii din oraș. Motivul pentru care bărbatul va fi cercetat de oamenii legii este simplu: s-a urcat beat la volan. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 iunie 2024, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 39 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Moților din Alba Iulia,...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

O femeie care cerșea pe străzile din Alba Iulia alături de fiica sa, condamnată. Ce le-a spus magistraților că facea cu banii

Publicat

O femeie care cerșea pe străzile din Alba Iulia alături fiica sa a fost recent condamnată. Pedeapsa a venit din partea magistraților Judecătoriei Alba Iulia. 

Femeia a fost văzută de mai multe ori pe străzile din Alba Iulia, în zona centrală, în timp ce cerșea. Alături de ea se afla o minoră, pe care o purta în brațe.

Faptele...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce pedepse au primit un bărbat și o femeie care au comis o tâlhărie în toaleta de la Alba Mall. Sentința dată după patru ani

Publicat

Un bărbat și o femeie au fost condamnați de Judecătorii din Alba Iulia pentru o tâlhărie pe care au comis-o în urmă cu patru ani, în Alba Mall. 

Potrivit motivării instanței cei doi au fugărit o femeie până în toaleta centrului comercial, unde au bătut-o și i-au sustras telefonul.

Faptele pentru care cei doi au...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

28 iunie: Aflarea moaștelor Sfinților Mucenici Chir și Ioan, doctori fără de arginți. Povestea lor

Publicat

28 iunie: Aflarea moaștelor Sfinților Mucenici Chir și Ioan, doctori fără de arginți. Sfinții i-au vindecat pe cei bolnavi și nu au perceput vreo taxă pentru binele făcut.

Calendarul creștin ortodox prezintă numele a sute de sfinți mucenici, martiri, apostoli, cuvioși, ierarhi și mulți alții.

O categorie aparte o reprezintă doctorii fără de arginți, aceia care și-au pus talantul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Angajări la Poliția Română: Perioada de înscriere pentru cele peste 1.000 de posturi scoase la concurs a fost prelungită

Publicat

Angajări la Poliția Română. Perioada de înscriere a candidaților pentru posturile scoase la concurs în Poliția Română a fost prelungită cu 2 zile, până la data de 7 iulie 2024, au anunțat joi reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne. 

Citește și...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe