Connect with us

Alba

Un tânăr deținut în Penitenciarul Aiud susține că medicul stomatolog i-a stricat dantura când i-a scos 2 dinți. Ce s-a întâmplat

Publicat



Un tânăr deținut în Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud susține că medicul stomatolog al închisorii i-a distrus dantura, în timpul unei proceduri, și din acest motiv a cerut daune morale. 

Mai exact, în plângerea forumată, deținutul a declarat în data de 31 august 2020 a fost scos la cabinetul stomatologic pentru extracția unui dinte.

Acolo doctorul i-a spus că trebuie să-i scoată și un alt dinte. După ce a fost anesteziat, la nici 2 minute medicul s-a apucat să-i scoată dintele.

”După ce i-a scos un dinte, l-a durut foarte tare, iar din această cauză tânărul a început să plângă  și susține că a fost obligat de către doctor să înghită toată saliva cu sânge. Mai mult, tânărul a declarat că doctorul striga foarte tare la el.

De asemenea, tânărul a mai spus că la extracția celui de a doilea dinte, nu a mai suportat durerea și a sărit de pe scaun, se arată în motivarea Judecătoriei Aiud.

Câteva ore mai târziu, tânărul a fost dus la cabinetul medical din cauza faptului că i s-a umflat toată fața și i s-a administrat o fiolă de algocalmin.

Câteva zile mai tarziu i s-a dat un tratament cu antibiotic, iar timp de 9 zile nu ar fi putut să mănânce nici un fel de hrană a mai susținut acesta.

Acesta…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

NASA și ESA caută urme de viață străveche pe Marte cu ajutorul unor foraje

Publicat

NASA caută voluntari

NASA și ESA caută urme de viață străveche pe Marte cu ajutorul unui nou instrument capabil să foreze 2 metri sub suprafața planetei, pentru a căuta gheață neafectată de radiații.

Misiunea va fi lansată în 2028 și va căuta semne de viață străveche pe Marte.

Prin acest memorandum de înțelegere, Programul de servicii de lansare...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

20 mai: Ziua Mondială a Metrologiei. Cum a apărut metrul ca unitate de măsură

Publicat

20 mai: Ziua Mondială a Metrologiei este sărbătorită anual la această dată pentru a comemora semnarea Convenției Metrului din 1875.

Principalul obiectiv al Convenției Metrului a fost să asigure uniformitatea măsurătorilor în întreaga lume, ceea ce este esențial pentru comerț, industrie,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Amplasarea radarelor la început de săptămână, în județul Alba. LISTA drumurilor, transmisă de IPJ

Publicat

Amplasarea radarelor în data de 20 mai 2024: Reprezentanții IPJ Alba au transmis lista drumurilor pe care se vor afla polițiștii care monitorizează traficul rutier. 

Amplasarea radarelor în data de 20 mai 2024

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Citește mai departe

Alba

”Căsătoria” cu Tudor Chirilă, în festival, la Alba Iulia. Dacă Gogol ar fi trăit în prezent ar fi scris despre Tinder și algoritmi

Publicat

Festivalul de teatru ”Povești” de la Alba Iulia a început cu o piesă de teatru clasică: ”Căsătoria” de Gogol. O piesă clasică, dar adaptată într-o manieră modernă. O adaptare în care personajele au fost ”dezbrăcate” de orice complexitate și lăsate simple. 

Pentru că teatrul te lasă...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe