Connect with us

Alba

Un tânăr din Vințu de Jos, fără permis a fost prins beat în timp ce conducea o motocicletă. A ajuns la secție încătușat

Published

on



Un tânăr de 19 ani din Vințu de Jos a provocat un scandal după ce a fost prins de polițiști, beat și fără carnet, în timp ce conducea o motocicletă pe o stradă din localitate. 

Potrivit IPJ Alba, la data 30 mai 2021, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un tânăr, de 19 ani, din comuna Vințu de Jos, care a fost depistat, în jurul orei 22,00, conducând o motocicletă, pe strada Trandafirilor din comună, fără să dețină permis de conducere și fiind sub influența alcoolului.

Datorită faptului că, tânărul s-a manifestat violent, a fost încătușat de polițiști și condus la sediul secției.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul zilei de azi, 31 mai, tânărul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat de 58 de ani, condamnat la închisoare în Alba. Pentru ce va sta un an la Penitenciarul Aiud

Published

on

Un bărbat din Vrancea, dar care are reședința în Alba Iulia, a fost condamnat la închisoare pentru infracțiuni rutiere. Acesta va sta un an și două luni după gratii.

Bărbatul, de 58 de ani, originar din localitatea Ploscuțeni, județul Vrancea, a fost judecat pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii l-au identificat și reținut miercuri, 23 octombrie, pe baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis miercuri de către Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit IPJ…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Noul primar din Aiud, Dragoș Crișan, a depus jurământul: ”Vin la primărie cu cele mai bune intenții”

Published

on

Noul primar ales la Aiud, Dragoș Crișan, și-a preluat joi mandatul. Acesta a depus jurământul în sala Ion I.C. Brătianu a primăriei, în cadrul şedinţei privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al municipiului Aiud.

El a fost susținut de colegii săi din PSD Alba, inclusiv de președintele organizației, Corneliu Mureșan.

”La alegerile din acest an, aiudenii mi-au oferit cea mai mare onoare – de a fi primarul unei comunități cu oameni extraordinari.

De astăzi, sunt primarul tuturor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Scandal în familie, într-un cătun din Apuseni: O vârstnică de 73 de ani a anunțat poliția după ce fiul ei s-a îmbătat

Published

on

O vârstnică de 73 de ani a anunțat polițiștii că fiul ei s-a îmbătat, a amenințat-o și a spart un geam. Cazul s-a petrecut miercuri, 23 octombrie, într-un cătun din Alba. Este vorba despre satul Lunca Bisericii, care la referendumul din 2021, mai avea doar 53 de locuitori. 

În urma scandalului, polițiștii au intervenit și i-au făcut un dosar penal bărbatului. Mai mult acesta nu are voie să se apropie de mama sa, pentru cinci zile.

La data de 23 octombrie 2024, în jurul orei 09.20, polițiștii Postului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Accident rutier cu patru mașini pe autostrada A1 Deva-Sebeș. O femeie a fost rănită

Published

on

O femeie a fost rănită într-un accident petrecut joi, 24 octombrie, pe autostrada A1 Deva-Sebeș. În evenimentul rutier au fost implicate patru autoturisme.

Potrivit ISU Hunedoara, accidentul a fost semnalat la kilometrul 358, pe sensul de mers Deva –Sebeș-Sibiu.

Au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau în total, șapte persoane.

În urma evenimentului, o femeie, în vârstă de 76 de ani, a fost scoasă din autoturismul în care se afla, de către salvatori. Aceasta a primit îngrijiri medicale la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading