Connect with us

Alba

Una dintre cele mai mari criptomonede și-a pierdut 98% din valoare peste noapte. Pierderi fără precedent pentru investitori

Publicat


Criptomoneda Terra (LUNA), care era anterior una dintre cele mai valoroase 10 criptomonede din piață. și-a pierdut în doar 24 de ore peste 99% din valoare, făcând să dispară averile unor investitori în monedă virtuală, scrie The Independent.

Luna trecută Terra atinsese un vârf de 120 de dolari pe unitate, însă miercuri prețul scăzuse sub 1 dolar pe unitate. Majoritatea pierderilor s-au produs peste noapte, când LUNA a pierdut 98% din valoare.

Prăbușirea prețului înseamnă că valoarea de piață a LUNA a scăzut de la 40 de miliarde de dolari la 488 de milioane de dolari, producând pierderi fără precedent pentru investitori.

„Mi-am pierdut toate economiile”, a scris un membru al thread-ului de Reddit r/TerraLuna. „Am cumpărat LUNA la 85 de dolari, nu știu ce să fac mai departe”.

Criptomoneda LUNA a avut o creștere uriașă începând cu ianuarie 2021, când era 0,64 de dolari pe unitate. Astfel, creșterea în intervalul 3 ianuarie 2021-1 mai 2022 era de 12.400%.

Altă persoană scrie că a pierdut un potențial câștig de 15.000 de dolari pentru că nu și-a vândut criptomonedele LUNA în aprilie, când prețul era de peste 100 de dolari.

„Trebuia să vând când era 100 de dolari, aș fi…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

La ISU Alba au început înscrierile pentru admiterea în instituțiile militare de învățământ. Condiții și documente necesare

Publicat

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba au început înscrierile pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea iulie-august 2024.

Candidații cu domiciliul sau reședința în județul Alba, pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ în funcție de data…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Incident la o grădiniță din Cugir. Îngrijitoare lovită cu pumnul în față, de mama unei fetițe. Poliția a deschis dosar penal

Publicat

Un incident petrecut la o grădiniță din Cugir a intrat în atenția Poliției. Conflictul s-ar fi petrecut între o îngrijitoare și mama unei fetițe. Aceasta din urmă ar fi lovit-o pe angajata grădiniței, cu pumnul, în față.

Fapta s-ar fi petrecut în 17 aprilie. Poliția a anunțat cazul abia joi, 25 aprilie, la o săptămână după incident.

Potrivit IPJ Alba, în 17 aprilie, în jurul orei 15.15, Poliția Orașului Cugir a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primăria Galda de Jos, un nou atac la adresa CJ Alba din cauza centrului de management al deșeurilor. De ce pierde bani, comuna

Publicat

Primarul din Galda de Jos, Romulus Raica, a lansat miercuri un nou atac la adresa conducerii Consiliului Județean Alba

Subiectul disputei este axat pe contractul pentru centrul de management al deșeurilor, care funcționează în comună.

Primarul din Gada de Jos spune că administrația locală pierde bani din cauză că operatorul RER VEST nu și-a mutat sediul principal acolo, așa cum au convenit anterior.

Acesta a transmis o scrisoare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ursul care s-a ascuns într-un tufiș, în cartierul Oarda, a fost eutanasiat. Era grav rănit după ce a fost lovit de un TIR

Publicat

Ursul de la Oarda a fost eutanasiat, în jurul orei 14.20, au anunțat reprezentații Jandarmeriei din Alba. 

Reamintim că un urs rănit a pus pe jar toate autoritățile din Alba Iulia. În baza unei legislații clare, toate instituțiile statului sunt nevoite să păzească un tufiș în care s-a refugiat un urs rănit. Un pericol real, din cauza faptului că se afla la nici 250 de metri de un cartier de case. 

În aceste cazuri situația…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe