Connect with us

Alba

UNTOLD 2021: Peste 11.000 de abonamente vândute în prima rundă. Ce spun organizatorii despre evenimentul din 9-12 septembrie

Published

on



Organizatorii UNTOLD 2021 au anunțat că joi au fost vândute 11.000 de abonamente. Altă tranșă de abonamente va fi anunțată în curând. Anul acesta, evenimentul se desfășoară în perioada 9-12 septembrie.

”Anul 2021 se anunță a fi unul magic și asta datorită fanilor UNTOLD. Fanii festivalului au demonstrat încă o dată că, pentru ei, UNTOLD este cel mai așteptat eveniment, mai ales în acest an atât de special.

În prima rundă de vânzare din acest an, care a avut loc joi, 10 iunie, fanii au achiziționat peste 11.000 de abonamente pentru ediția din acest an a festivalului UNTOLD. Ei se alătură celor peste 45.000 de fani care au cumpărat deja abonamente în 2020.

Cei care nu au reușit încă să-și achiziționeze un abonament pentru cea de-a șasea ediție UNTOLD o pot face în curând, când organizatorii vor ieși cu o nouă tranșă de abonamente”.

Fanii s-au putut înregistra din 7 iunie pe untold.com, iar în 10 iunie au fost scoase la vânzare abonamentele, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați. De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME au putut opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

UNTOLD 2021 va fi…

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Povestea Mariei Bolea, femeia din Alba Iulia care îi ajută pe copiii cu autism și sindrom Down să perceapă lumea

Published

on

Printre casele și vilele din zona Schit, într-o parte mai ferită a orașului Alba Iulia, într-o casă cu multe încăperi, se ascund de ochii lumii zeci de povești. Povești de viață dureroase, ale unor persoane care nu percep realitatea așa cum o percepem noi. 

Zeci de copii cu probleme de vedere, dar și cu autism, sindromul Down sau alte afecțiuni neuropsihice încearcă să învețe cum să perceapă lumea. Reporterii alba24.ro au mers casa familiei Bolea, Maria și Nicolae. Casă care în 18 ani s-a transformat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Elevii au intrat în vacanța de toamnă 2024. Câte zile libere vor avea și când se întorc la cursuri. Calendar an școlar și examene

Published

on

Elevii au intrat în vacanța de toamnă 2024. Este prima vacanță din anul școlar 2024-2025. Vor avea 9 zile libere, inclusiv weekend-urile, până în 4 noiembrie, când se întorc la cursuri. A doua perioadă de cursuri va fi până în preajma sărbătorilor de iarnă.

Potrivit calendarului de an școlar 2024-2025, vacanța de toamnă este în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie.

Urmează a doua perioadă de cursuri, în intervalul 4 noiembrie – 20 decembrie.

În noiembrie, va fi acordată și prima tranșă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Ziua Armatei, sărbătorită la Sebeș, Petrești, Răhău și Lancrăm. Depuneri de coroane și ceremonii militare

Published

on

Vineri, la Sebeș, Petrești și Lancrăm s-au desfășurat ceremonii de Ziua Armatei. Comunitatea a omagiat într-un cadru solemn eroii care și-au dat viața pe diferitele câmpuri de bătălie pentru apărarea țării.

De asemenea, au fost sărbătoriți reprezentanții uneia dintre cele mai importante instituții ale statului – Armata Română, transmite Primăria Sebeș.

Au fost organizate depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din incinta Bisericii Ortodoxe din Petrești, la Cimitirul Eroilor din Sebeș, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Un nou pas pentru construirea centurii de sud a municipiului Alba Iulia. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Published

on

Un nou pas pentru construirea centurii de sud a municipiului Alba Iulia. Potrivit proiectului, noua șosea va lega intersecția dintre B-dul Revoluției 1989 cu strada Lalelelor de intersecția dintre B-dul Ferdinand I cu strada Viilor. Centura va avea două benzi pe sens, trotuare, piste de biciclete și zone verzi. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat pe 25 octombrie depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Fluidizarea traficului rutier prin măsuri de mobilitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading