Connect with us

Eveniment

UPDATE FOTO-VIDEO: Mureș: Femeie cu arsuri pe față după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

Publicat


incendiu sovata

Un incendiu a izbucnit, miercuri la amiază, la o casă aflată în Sovata, județul Mureș. O femeie a suferit arsuri.

Potrivit ISU Mureș, în jurul orei 11:00, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata, împreună cu un alt echipaj din partea Stației de Pompieri Miercurea Nirajului și pompierii voluntari din cadrul SVSU Sovata au fost solicitați să intervină în Orașul Sovata, strada Praidului, în urma izbucnirii unui incendiu la nivelul unei case de locuit.

incendiu sovata

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 25 metri pătrați la nivelul acoperișului, în aceste momente echipajele intervenind pentru lichidarea incendiului.

A fost identificată și o victimă de sex…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noi drepturi pentru persoanele cu handicap. Acces gratuit cu câini ghid în autobuze, taxi-uri și taxă eliminată la RAR

Publicat

Noi drepturi pentru persoanele cu handicap. Acestea vor avea acces gratuit în mijloacele de transport în comun, magazine, alte spaţii, cu câini ghid. Proiectul a fost adoptat marți de plenul Camerei Deputaţilor.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006. Se scutește de la plata tarifului de omologare individuală perceput de Registrul Auto Român autovehiculele special modificate faţă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Georgiana Teodorescu (AUR): România a avut comisar european pentru Transporturi timp de 5 ani.Rezultatele? Zero pe toate liniile

Publicat

Georgiana Teodorescu, candidat AUR pentru Parlamentul European, o acuză pe Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi, că nu a făcut aproape nimic în mandatul său de 5 ani la Bruxelles.

„Toți românii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Carnea de pui, de calitate în România: autoritățile au găsit o singură probă neconformă din peste 2.500 de mostre analizate

Publicat

Carnea de pui, de calitate în România: autoritățile au găsit o singură probă neconformă (cu reziduuri de antibiotice) din peste 2.700 de mostre analizate în cadrul Programului european de control.

Autoritățile românești au prelevat, în 2022, un număr total de 2.721 de probe din sectorul avicol, a cărui producție a însumat 522.205 tone de carne de pasăre.

Rezultă 1,04 probe la fiecare 200 de tone carne de pui, producție…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri: Parte din ele trec prin județul Alba. Pe ce rute nu vor mai circula

Publicat

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri. Este vorba despre mai multe trenuri regio. Parte din ele circulă și pe raza județului Alba. Motivul pentru care acestea vor fi anulate este criza de mecanici de locomotivă. 

Trenurile care vor fi anulate sunt pe raza Regionalei Brașov. Trenurile vor fi anulate din 27 aprilie, iar rutele au fost detaliate de clubferoviar.ro.

Din câte se pare anularea trenurilor  a fost cerută…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe