Connect with us

Eveniment

UPDATE Incendiu în centrul Sibiului – Arde un magazin de haine

Publicat



Un incendiu a izbucnit, vineri seară, în centrul Sibiului la un spațiu comercial. Potrivit primelor informații, este vorba despre un magazin de haine.

Update

“Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum dens, în interiorul magazinului cu profil comerț îmbrăcăminte, la un prelungitor suprasolicitat prin racordarea multor consumatori”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

A ars o suprafață mică din spațiul respectiv și s-a deteriorat întregul magazin și produsele din interiorul acestuia din cauza fumului degajat.
Nu au fost victime.

Stirea inițială

Incendiul are loc la un magazin de pe strada Mitorpoliei colț cu Piața Mare din Sibiu. Pompierii sunt la fața locului pentru a stinge flăcările.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și cu 1 echipaj SMURD. Pompierii militari au intervenit prompt iar în momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din fericire, nu sunt semnalate victime.

Intervenția se află în dinamică. Revenim cu detalii.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Două eleve din Alba, cercetate penal după ce au folosit adeverințe false pentru motivarea absențelor. De unde aveau diagnosticele

Publicat

Două eleve din Alba au fost cercetate pentru fals și uz de fals. Este vorba despre o faptă relativ minoră care a fost cercetată de magistrați. 

Fiind o faptă minoră, procurorii au cerut ca ancheta să fie închisă. În data de 18 aprilie 2024, judecătorii din Câmpeni au dat o decizie. 

Din câte se pare, cele două fete ar fi folosit adeverințe false pentru a-și motiva absențele.

În motivarea instanței din 18 aprilie 2024, magistrații nu au oferit foarte multe detalii. Însă, din câte se pare una dintre eleve a folosit de 6 ori adeverințe false, iar alta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vinerea Mare, ziua răstignirii lui Iisus Hristos, zi de post negru. Rugăciunea care se rostește în Vinerea Patimilor

Publicat

Vinerea Mare: utima vineri din Postul Paştelui se numeşte Vinerea Patimilor sau Vinerea Mare. Este ziua în care Iisus a fost biciuit, scuipat şi răstignit pe cruce între doi tâlhari. În Vinerea neagră, ziua cea mai neagră din istoria creştinismului, Iisus a murit pentru mântuirea lumii și iertarea păcatelor neamului omenesc.

Vinerea Mare este zi de post negru, în care nu se mănâncă şi nu se bea decât apă. În această zi nu se lucrează şi nu se fac nici copturi pascale.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vinerea Mare. Ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit pe cruce

Publicat

Vinerea Mare este ultima vineri din Postul Paştilor. Potrivit tradiţiei, este zi de post negru, în care nu se mănâncă și se bea doar apă.

Pentru creştini, aceasta este ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

AUR a depus plângere față de ilegalitățile comise de coaliția penalilor

Publicat

Alianța pentru Unirea Românilor a depus plângere penală pe numele președintelui și locțiitorului BEC Șugag pentru infracțiunea de fals în documente, după ce reprezentanții PNL au modificat listele depuse pentru alegerile…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe